Guruşi. Închipuiţi. Impostori

O organizaţie: Kogaion Secret Travel.
Un site-ul de promovare – www.kogaionsecrettravel.com

”Echipa KST este format din cei mai buni specialişti în domeniu care vă pun la dispoziţie călătorii extraordinare pe meleagurile străvechi ale Hiperboreenilor”. Şi ce specialişti: trec en-apssant peste fetele (probabil virgine încă, datorită vârstei) care n-au apucat nici să cunoască viaţa, d-apăi să devină specialiste în ceva.

Şi o (spuneţi voi ce, parcurgând rîndurile care urmează):

Reţin însă o duduie mai purie, posibil cap ”al răutăţilor”: ”Tamarinda Maassen – Cavaler al Ordinului Cavalerilor Războinici din Agartha şi Ambasadorul Agarthei; Maestrul Învăţător al Străvechii Şcoli de Înţelepciune”. Femeia – Cavaler predă şi învăţătura solomonară în cadrul unei şcoli de iniţiere. De unde o cunoaşte ea este un mister total: aia nu iniţiau decât bărbaţi. Chiar şi materialele etnografice surprind doar indirect existenţa şi practicile solomonarilor, iar existenţa unei ”Cărţi solomonare” este aproape mitică: nimeni nu a afirmat vreodată că ar deţine un exemplar autentic.

Tamarinda MaassenCostum de Cavaler sau de chelner? Tamarinda Maassen – Cavaler din Agartha şi Iniţiata solomonară

Pe tanti Tamarinda Maassen o găsiţi şi pe FB. Pe ambele site-uri distracţia e garantată, dacă inepţiile acestor trişti sunt tratate în cheie umoristică.

 • DarkAngel

  Turism – publicitate – prezentare
  Daca citesti pana la sfarsit ti se releva si adevarul :
  „Preturi
  – Grup de 5 persoane – 4140 lei/pers – 945 Euro/pers;
  – Grup de 10-15 persoane – 3360 lei/pers – 770 Euro/pers;
  – Grup de 20-30 persoane – 2800 lei/pers – 640 Euro/pers;
  – Grup de 35-45 persoane – 2580 lei/pers – 590 Euro/pers;
  • Supliment pentru cazare Single – 1140 lei/pers – 260 Euro/pers”

  Prezentarea e putin ambigua de genul – noi stim, am vazut si va putem ajuta ducandu-va acolo sa vedeti si voi daca puteti. 😀 😀
  Privit pe ansamblu nu sunt mai rai ca altii.

 • Saur

  Orice escroc trebuie să fie suficient de ambiguu pentru a avea succes. Aştia de la KST, vorba ta, nu sunt mai răi ca alţii. Însă duduia bătrânoasă, după citeşti şi episodul II, insistă pe iniţierile de copii (dacă ai răbdare să-i citeşti materialele, vei găsi şi singur asta).

 • Valentin Tirca

  ORGANIZATIA non profit AGARTHA CODE 777 , NU ARE ABSOLUT NICI O LEGATURA CU ACESTA dna , CARE VINDE PE BANI INFORMATII LUATE DE LA NOI (tirca valentin si ceilalti). in anul 2010 aceasta doamna „”””cavalerita”” si „””solomonara „”, m-a contactat sa imi propuna o afacere , mai ales ca ma vazuse la oreste si credea ea ca va face bani frumosi . am refuzat-o elegant spunindu-i ca ADEVARUL DESPRE AGARTHA NU ESTE DE VINZARE . DOAR DE IMPARTASIT SI DE INTELES . DUDUIA NU A FOST MULTUMITA DE RASPUNS SI MAI DEPARTE S-A „”””DESCURCAT „” CU „””TELEVIZIUNEA”” DIN AMERICA A UNEI NEIFORMATE CUM TREBUIE , PE NUME SABATINI , SI DE UNDE SPERA SA FACA CEVA BANUTI . nu stiu ,insa gurile rele spun ca aceasta „””ambasadoare „”, are probleme grave in orasul deva , niste escrocherii , cu bani luati unor naivi carora le spunea atunci ca …….AR FI RAMTHA , FIICA LUI BUDHA . ma rog nu este treaba mea , asta insa va ASIGUR CA ACEASTA ESCROACA NU VA SFIRSI BINE , FIINDCA AGARTHA NU ESTE CEVA CU CARE TICALOSII SA FACA BANI