Home » Guruşi. Închipuiţi. Impostori » Zenaida te vindecă prin telepatie! Poate definitiv… (I)

Zenaida te vindecă prin telepatie! Poate definitiv… (I)

Atenţionare! Nerecomandat bărbaţilor activi sexual! Anumite imagini din acest articol pot cauza impotenţă temporară!

Atunci când Vasile Rudan nu se auto-promovează în presă, îşi marşutizează „curtenii” pentru a face reclamă altora. Nu chiar dezinteresat, după cum se va vedea în acest mini-serial. Ba chiar profund ancorat în „meandrele concretului” material (financiar).

Sub numele de Zinaida Stoenescu este introdusă o creatură cu aspect hominid care vindecă prin „telepatie”. Noi credem însă că sub înfăţişarea forţat umană (de fapt un camuflaj de mascare şi protecţie!) se ascunde o figură eliancă de pe altă planetă (Planeta Moldova?!?), venită să-i vindece (a se citi să-i mulgă de bani!) pe prăpădiţii de creduli băştinaşi. Noi e posibil să ne înşelăm, dar „nasul” domnului Rudan la escrocherii e infailibil (ca Papa de la Roma).

sursa: Libertatea

„M-a vindecat prin telepatie” autor: Sorin Golea

Libertatea 27.02.2008 1

Libertatea 27.02.2008 2

În ultima parte a articolului se găseşte o referinţă la Societatea „Terra”, un SRL fantomă cu o istorie bizară,  controlat de Vasile Rudan. Vom ajunge şi la acest subiect, la timpul potrivit.

Pentru moment, mai interesant ni se pare medicul Andrei Bărbătescu, care a căzut la mijloc. Nasol moment, dle. Bărbătescu. Da nasol de tot!

(va urma)