Guruşi. Închipuiţi. Impostori

Există un mister aparent asupra datei de naştere a infractorului dat în urmărire internaţională Gregorian Bivolaru, zis Guru.

Portretul infractorului la tinereţe

Asta nu-i normală, vorba lui Vadim Tudor. Ce-are ăsta peste sfârce?

Site-ul Poliţiei Române, secţiunea Persoane Urmărite, indică data de 13.03.1952. La fel şi CNP-ul personajului. Însă majoritatea surselor de pe Internet indică data de 12.03.1952. De ce?

Noi credem că eroarea a fost distribuită intenţionat de individ sau membri ai anturajului său, de frica unor intervenţii oculte plecându-se de la tema astrologică natală. Cert este că astrogramele internautice ale celui numit Guru, pleacă, fără excepţie, de la data eronată de 12.03.1952. Două exemple:

Astrograma eronată Bivolaru Gregoriansursa: www.astrovesta.com/Oameni_sau_supraoameni.pdf

Altă astrogramă eronată Bivolaru Gregoriansursa: http://www.astrodex.ro/date-natale-romani.php?personalitate=Gregorian_Bivolaru

De fapt, noi deţineam de ceva timp astrograma corectă. Ea se află în arhiva personală a unuia dintre cei mai titraţi astrologi români. A fost făcută cu mult timp în urmă, fiind lucrată manual (ceea ce duduile astea cu laptop de la TV nu numai că nu fac, dar nici nu ar şti să facă).

Astrograma corectă Bivolaru Gregorian
O oferim aici în speranţa că va fi folosită cum trebuie…