Guruşi. Închipuiţi. Impostori

Taina solomonarilor, şamani itineranţi atestaţi istoric şi etnografic pe teritoriul României, a fost în sfârşit „pătrunsă”.

Oamenii de ştiinţă au fost luaţi prin surprindere de viziunea luminoasă a unei femei care o „arde” solomonăreşte prin jud. Hunedoara, o veritabilă iniţiată la Şcoala Zalmoxiană (?!?) a Marilor Preotese (?!?), care predă contra cost o Şcoală de solomonie la Sarmisegetusa Regia, în Valea Tronurilor de Aur (sic!). Respectiva purie, domiciliată în Deva, Ambasadoare a Aghartei şi Cavaler (sic!) al Ordinului Cavalerilor Luptători (sic!) ai Aghartei poate fi găsită pe FB aici:

https://www.facebook.com/tatiana.maassen?ref=ts&fref=ts

Umplută cu paie şi peticită ca o sperietoare de ciori

Cucoana, la fel de ofilită la trup ca şi la minte, îi pune într-o reală dificultate atât pe etnografi, cât şi pe fiziologi. Aparent, este vorba de o femeie, dar titlurile indică ori un transexual (solomonarii iniţiau exclusiv bărbaţi; paradoxala ipostază a femeii cavaler, ş.a.), ori o biată impostoare.

Posibila pacientă a unui stabiliment de specialitate (neuro-psihiatrie) este una dintre veritabili „specialişti” (sic!) ai KST, de asemenea prezenţi pe Facebook.

Notă: Dacă „urechi lungi” Tamarinda doreşte, putem detalia multiplele afirmaţii aberante pe care le multiplică prosteşte. În acelaşi timp, acest text nu trebuie considerat băşcălie la adresa unei persoane bolnave psihice; tocmai încrederea de care se bucură în KST ne face să credem că ar fi vorba (în ciuda oricăror evidenţe) de o persoană sănătoasă mental.

Noi am fi lăsat-o în plata Domnului pe această fiinţă „subterană”, dacă nu ar insista cu „iniţierile de copii”.