România enigmatică şi insolită

Dvs. ştiţi adversitatea mea pentru numitul Rudan Vasile. Ea este deopotrivă faptică şi simbolică. Eu îl consider un bun şi elocvent exemplu a unei caracatiţe malefice ce şi-a întins tentaculele peste ţara mea – România – şi ştiaţi afirmaţia mea de credinţă că ”Spre inimile cele necurate care vin întru preacurata casă a lui Dumnezeu, fără milă întind sabia mea”.

Încă din secunda 2 (doi) v-am cerut să mă sprijiniţi în lupta mea cu acestă hidră oribilă, în ciuda expectativei unor vânduţi, unor laşi, unor ezitanţi; în ciuda unei presei aservite, în ciuda unor complicităţilor de tot felul… Aţi refuzat, implicit. Poate din frică, poate din alte motive. Creştineşte, v-am iertat, însă nu v-am înţeles; nici atunci, şi nici acum.

De curând, fără ca măcar să v-o cer, mi-aţi afirmat că aţi intrat în război cu aceşti indivizi (fără de Ţară şi fără de Dumnezeu, cum îi numesc eu). M-am bucurat că, măcar în ceasul al 12-lea, mă veţi susţine în lupta mea. Însă nu Dvs, ci eu am ieşit în faţă în acestă luptă. Nu ca săgeată a cuiva, ci eu, pentru mine şi prin mine însumi.

Unele detalii de ultim moment îmi confirmă, că în ciuda a orice, de la onoarea militară, trecând prin dragostea pentru glie şi până la Dumnezeul din ceruri, încă ezitaţi. E păcatul Dvs, nu al meu. Şi eu primesc ameninţări, telefoane anonime în miez de noapte; şi eu am familie; şi mie mi se întâmplă porcării de acest fel. Faţă de Dvs. nu am linie directă cu Illuminati; am doar credinţa în Dumnezeu şi în fierul rece ce-l port asupra mea.

V-am spus de mai multe ori, şi vă repet acum şi în scris: în preambulul morţii, atunci când în lumina conştiinţei vi se va derula filmul vieţii, veţi înţelege că nu eu (v-)am trădat. Însă, în acel moment de cumpănă supremă, la ce vor mai folosi, mie şi cauzei mele, regretele Dvs. tardive?

Nu v-am dat numele, şi nici n-am să vi-l dau vreodată; nu mă adresez unui public aici, ci direct Dvs! Poate şi pentru a vă oferi un alibi, nu în faţa lui Dumnezeu (ceea ce mi-ar fi imposibil!), ci în faţa unor mărunţi oameni care par a conta mai mult pentru Dumneavoastră!