Ocultism, Paranormal şi alte aleaRomânia enigmatică şi insolită

Nu ştim câţi dintre cititorii noştri au prins ideea acestui blog. O mare parte din materialele postate au anticipat sau au precedat cărţi care le conţin 1.

În ordine cronologică:

Secretele României subterane (Ed. Triumf, 2013)

Secretele Românie subterane (Ed. Triumf, 2013)

România Enigmatică şi Insolită (vol. I, Ed. Triumf,  2014) A

România Enigmatică şi Insolită (vol. I, Ed. Triumf,  2014) B

(vol. I, Ed. Triumf, 2014)

România Enigmatică şi Insolită (vol. II) Ed. Triumf, 2014

România Enigmatică şi Insolită (vol. II, Ed. Triumf, 2014)

(Update): NOU

Dan Corneliu Brăneanu - Explorări în enigmatic (Ed. DacoRomână TDC, 2015)

Explorări în enigmatic (Editura Dacoromână TDC, 2015)

Ce va urma?

În pregătire pentru tipar este volumul ”Studii de Filosofie Ocultă” (Musceleanu Vlad-Ionuţ, Emil Străinu, Ed. Triumf, 2015).

Şi pentru a păstra regula anticipării, lucrăm la o nouă carte despre enigmele Munţilor Buzăului şi (prima de acest gen pe piaţa românească, şi rodul a peste 20 de ani de investigaţii asupra subiectului). Astfel se explică abundenţa de noi postări pe această temă.

Deşi unii ne pot considera duşmani ai Domnului Rudan Vasile (nouă ne place să ne credem adversari oneşti, militând întru adevăr), greşesc profund. Chiar ne rugăm Domnului Dumnezeului nostru ca individul să mai trăiască cel puţin 6 luni de zile. Pentru a-ţi dovedi bărbăţia şi onoarea: îi vom oferi ocazia să contrabalanseze argumentele noaste. Deşi ne îndoim că o va face.

Mihai Rapcea - Avocat de succes

(sursa: http://rapcea.ro )

Şi avocatul Mihai ne consideră duşmani în mod gratuit. În curând, dacă noul său Guru îi va acorda onoarea să-l reprezinte juridic, va avea ceva „diridari” de câştigat (nu de la noi, ci de la clientul lui). Sperăm doar ca viitorimea să nu ne considere câştigători doar pentru că adversarul nostru a fost reprezentat de un pierzant!

Vă vom anunţa din timp asupra titlului exact şi a datei apariţie. La mai multe şi la mai mare!

Notă: 1. Nu dorim să ne lăudăm, nici aici, nici acum… De fapt, acestă postare este dedicată unor anumite persoane, sfătuite cu toată sinceritatea să facă pasul înapoi cât mai este timp.