Guruşi. Închipuiţi. Impostori

Atenţionare! Nerecomandat bărbaţilor activi sexual! Anumite imagini din acest articol pot cauza impotenţă temporară!

Atunci când Vasile Rudan nu se auto-promovează în presă, îşi marşutizează „curtenii” pentru a face reclamă altora. Nu chiar dezinteresat, după cum se va vedea în acest mini-serial. Ba chiar profund ancorat în „meandrele concretului” material (financiar).

Sub numele de Zinaida Stoenescu este introdusă o creatură cu aspect hominid care vindecă prin „telepatie”. Noi credem însă că sub înfăţişarea forţat umană (de fapt un camuflaj de mascare şi protecţie!) se ascunde o figură eliancă de pe altă planetă (Planeta Moldova?!?), venită să-i vindece (a se citi să-i mulgă de bani!) pe prăpădiţii de creduli băştinaşi. Noi e posibil să ne înşelăm, dar „nasul” domnului Rudan la escrocherii e infailibil (ca Papa de la Roma).

sursa: Libertatea

„M-a vindecat prin telepatie” autor: Sorin Golea

Libertatea 27.02.2008 1

Libertatea 27.02.2008 2

În ultima parte a articolului se găseşte o referinţă la Societatea „Terra”, un SRL fantomă cu o istorie bizară,  controlat de Vasile Rudan. Vom ajunge şi la acest subiect, la timpul potrivit.

Pentru moment, mai interesant ni se pare medicul Andrei Bărbătescu, care a căzut la mijloc. Nasol moment, dle. Bărbătescu. Da nasol de tot!

(va urma)