Guruşi. Închipuiţi. Impostori

Motto: „…cum se schimbă unii în târfe, nici nu-ţi vine să crezi…” (BUG Mafia)

Ţin să observ şi să fac la rândul meu observabil cum anumite persoane FND* îşi dau, fără să vrea, arama pe faţă!

Update: – Un forum de ufologi amatori Mai multe grupări internautice de ozeniştii, conspiraţii reptiliene şi enigme psiho-pupu s-au metamorfozat subit (a se citi au „ieşit din adormire”) în hogeac de analişti militari, cu vânt în pupa dinspre Est! Cam atâta cu OZN-urile, reptilienii şi parapsihologia: trăiască Maica Rusia şi lupta anti-NATO pentru pace!

– Un avocat de pripas, s-a metamorfozat şi el (ca viermele în fluture) în analist militar, îndemnând la pasivitate, chiar şi în perspectiva ocupării unor „teritorii româneşti” (?!?). Labagiul se declara naţionalist pur-sânge, şi căra, pe la diverse mitingăreli, steaguri verzi cu cruci celtice! Haram!

Salut cu deferenţă mesajul Ioanei Duda de pe Facebook: „M-am săturat de semidocţi cu pretenţii de docţi şi tot felul de profani (eufemistic vorbind) care au devenit analişti politici şi experţi în razboiul care se apropie. Băăăăăăăi, gaaataaaa. Faptul că daţi share la filmuleţe şi deveniţi isterici nu înseamnă că aveţi habar de politica internaţională!”

Astăzi a fost ziua mea! Dacă-mi doresc ceva, dacă am formulat o rugăciune în mod special? Sper să nu-mi închidă Dumnezeu ochii şi să-mi ia suflarea până când toţi aceştia, şi alţii asemeni lor, nu-şi vor primi „darul de la Alamut”!

Nu vă încredeţi în bigoţii care cred într-un Dumnezeu bărbos, iertător şi senil. Şi temeţi-vă de pumnalul „Bătrânului de pe munte”!

Şi încă ceva: nu sunt nici tatăl, nici fratele (de sânge, de cruce, sau de ţâţa mamii) , nici amantul lui Emil Străinu, agentul FSB/ GRU de serviciu, demascat de atâţia băgători în seamă şi „bine-informaţi” închipuiţi. Însă, în ultima vreme, nu l-am auzit pe Emil Străinu mâncând atâta rahat rusofoid şi pravoslavnic cât halesc neosteniţii patrioţi de serviciu, din zori şi până-n seară! Ce-o însemna asta, vă las pe voi să hotărâţi!

Notă: *FND – Fără Neam şi fără Dumnezeu. Forumulă consacrată în istoria acestei ţări!