Guruşi. Închipuiţi. Impostori

Multă lume a auzit de Dragoş Anunnaki de la al României, un valoros cercetător al misterelor şi enigmelor universale şi un neînfricat adversar al Ocultei, Masoneriei şi reptilienilor. Dragoş Anunnaki este un port-drapel al celor care cercetează, caută, descoperă şi popularizează tainele care timp de milenii au rămas ascunse vulgului. Un meritocrat!* Un Meritoriu! O eminenţă! Un briliant!

Agentul SRI (?!?) Dragoş Anunnaki. Poză tipică cocalarului din categoria "Boss de boss"!

Gata cu gluma!

Anunnaki ăsta, pe numele său real Birjaru Dragoş-Andrei, domiciliat în Găeşti este de fapt un semianalfabet căruia până şi Bacalaureatul (examenul maturităţii) i-a pus probleme majore. În prima sesiune, Dragoş spaima reptilienilor, groaza masonilor şi teroarea Ocultei a picat Bacul cu media generală 5.85!

Dragoş Anunnaki - Rezultate Bac 2010 prima sesiune

(click şi deschideţi în fereastră nouă pentru a vedea imaginea în format hi-res). poziţia 394.

sursa: http://examene.calificativ.ro/examene/rezultate-bacalaureat/2010/DB/page_40.html

De-abia la sesiunea din august-septembrie 2010, individul a luat o neonorabilă medie generală de 6.20 (la un minim necesar de 6.00). 20 de sutimi. De trecere, însă!

Dragoş Anunnaki - Rezultate Bac 2010 a doua sesiune

(click şi deschideţi în fereastră nouă pentru a vedea imaginea în format hi-res). poziţia 200.

sursa: http://examene.calificativ.ro/examene/rezultate-bacalaureat/2010/august-septembrie/DB/page_20.html

Cum era previzibil, marele patriot nu stă deloc bine cu limba română: 5.60 la admiterea în liceu, 6.4 în prima sesiune de Bac, 6.4 în a doua sesiune.

Dragoş Anunnaki - Rezultate admitere liceu

(click şi deschideţi în fereastră nouă pentru a vedea imaginea în format hi-res). poziţia 4.

sursa: http://static.admitere.edu.ro/2006/staticRepI/j/DB/sc/a/123/

Pierzantul ăsta este cel care ne învată pe noi ”adevărata faţă a lumii”, cum trebuie să privim noi realitatea. Un luzăr de la o profesională, Grupul Şcolar ”Iordache Golescu” din Găeşti, specializat ca tehnician în instalaţii electrice.

Cu aşa inteligenţe şi caractere, Viitorul ţării este luminos! România uber alles!

Mulţumim lui Dacus Invictus, care ne-a pus la dispoziţie aceste date! Împreună cu prietenii şi cititorii noştri poate vom reuşi să dăm la o parte ciupercile astea otrăvite, care riscă să otrăvească şi ce au pe lângă ele!

UPDATE: La sugestia lui MMarius MMatei, am eliminat termenul „meritocrat„, pentru a nu se naşte confuzii şi asocieri regretabile şi neintenţionate cu emisiunea lui Primo Laurenţiu de la Naşul TV.