Guruşi. Închipuiţi. Impostori

Dle. Ștefan Done, aka Rayden pe Forumul RUFON

Este dezonorant să faceți afirmații protejat de imposibilitatea de a vi se da o replică în același timp și loc. Dar și mai dezonorant este să mințiți.

(click pe imagini pentru a le vizualiza le rezoluție maximă)

Afirmați:

– ”cand am fost la dl Justin Capra sa stau de vorba pe marginea cazului de la Valea Plopului si apoi am povestit pe forum, amandoi «meseriasii» – se stiu ei, investigatorii adevarati; nu ca mine un obisnuit cu iq mic, mic de tot si fara talent scriitoricesc pe deasupra! – m-au luat la mishto-uri atat pe forum cat si in mesaje private”1.

Trec peste conceptul de ”vină colectivă” (”amândoi”, ”ei”), cu vaste reverberații negative în epoci de tristă amintire. Personal răspund pentru ce zic sau fac eu, nu oricine altcineva. Tocmai de aceea vă invit să indicați pasajele de pe Forum în care eu neg sau bagatelizez presupusele dvs. contribuții în Cazul Valea Plopului. Punctual. Dacă cele publice nu vă sunt îndeajuns, le aveți la dispoziție și pe cele private.

Ca aici, de unde reiese clar motivația menționării sumei de bani din Cazul Chiraleș-Lechința (mail trimis de mine dlui. Dan D. Farcaș în data de 3 mai a.c.):

Asta odată.

Apoi, eu nu am afirmat nicăieri despre mine că aș fi ”investigator adevărat”, ”scriitor” sau altele din același registru. Ce-i drept, cred că am afirmat despre dvs. că aveți ”iq mic”, ceea ce faceți dovadă cu fiecare intervenție mincinoasă sau doar deplasată. Nu este o jignire, ci o constatare (poate jucați un teatru foarte elaborat. Nu știu. Dar așa pare…).

Afirmați:

”pai, de ce draq sa mai contribui cu ceva? cand scopul lor pare ca e tocmai sa ingroape astfel de «contributii»?! numai informatiile si concluziile lor sunt bune si de valoare si «the real deal»!”2.

Să vedem.

Cum aș putea să ”îngrop” Cazul Valea Plopului, de vreme ce tocmai eu am oferit3, public și gratuit, materialele primare (dintre care unele considerate pierdute sau dispărute)? Nu are sens. Ele nu vin însoțite nici de numele meu și nici de vreun comentariu; ba mai mult, sunt postate sub sigla -ROMÂNIA (aici aveți contribuția dvs; cumva și în această privință v-ați considerat desconsiderat?). Deci, care ”ale lor”? La cine vă referiți mai exact?

Ce dovadă mai bună a aprecierii pentru contribuția dvs. (atunci când există!) doriți, de vreme ce singura dată când am folosit4 materialele dvs. am specificat în clar aliasul sub care activați (Rayden) și proveniența (Forumul RUFON)? Iar (din nou) n-are sens.

Cât despre Justin Capră, singura5 mea poziție a fost aprecierea activității lui în revista de educație ideologică ”Tânărul leninist” și a concursului dat muncii de securitate (în calitate de informator al ilustrei instituții). Nicidecum contribuțiile sale în cazul Valea Plopului.

Însă, dacă tot insistați, vă ofer părerea lui Călin N. Turcu, olografă6:

După cum vedeți, în speța J.V.C., mai răruț e mai drăguț pe partea de ufologie…

Cu speranța că o urmă de onorabilitate v-ar determina să vă probați afirmațiile (trecute, prezente sau viitoare) sau măcar să reveniți la gânduri mai bune,

Al Dvs., Musceleanu Vlad-Ionuț

N.B. 1. Deși nu am obiceiul să răspund aberațiilor aberate de fel de fel de aberanți, consider strigător la cer să fiu acuzat că ”îngrop” contribuții și cazuri. Eu și câțiva prieteni, încercăm pe timpul și banii noști să aducem la lumină date și fapte, cât și când putem, și se trezesc unii să ne puncteze tocmai pe noi drept conspiratori.

2. Ca practică comună și principială, îi oferim dlui. Ștefan Done posibilitatea unui drept la replică chiar aici. Pe Forumul RUFON nu se întâmplă niciodată!

L.E. Dl. Ștefan  Done ne-a răspuns pe Forumul RUFON: ”Pentru VIM: as avea de zis multe, dar aleg sa nu zic nik!”.

Note:

1,2, thread ”OZN la Chiraleș-BN 1979”, #57,7.11.2019, 08:36:32, nick Rayden;

3https://terramirabilis.ro/2019/09/02/post-scriptum-la-cazul-ozn-valea-plopului/ ;

https://terramirabilis.ro/2019/09/02/post-scriptum-la-cazul-ozn-valea-plopului-ii/ ;

https://terramirabilis.ro/2019/09/08/post-scriptum-la-cazul-ozn-valea-plopului-iii/ ;

https://terramirabilis.ro/2019/09/09/post-scriptum-la-cazul-ozn-valea-plopului-iv/ ;

https://terramirabilis.ro/2019/09/18/post-scriptum-la-cazul-ozn-valea-plopului-v/ ;

4https://terramirabilis.ro/2018/08/07/piesa-de-aluminiu-de-la-aiud-xiv/ ;

5https://terramirabilis.ro/2019/03/23/ozn-urile-erau-cenzurate-domle/

6Fragmentul este extras din Călin Turcu – ”S-a întâmplat mâine. Jurnalul unei cărți”, Ed. C.I.D.. București, 2019.