Guruşi. Închipuiţi. ImpostoriAl Pacino

Articol retras, conținând date și informații eronate. Preferăm să nu ne cosmetizăm greșelile și să-l păstrăm public în această formă sugestivă.

Acum câteva zile, pe Forumul RUFOn, userul al_pacinoanunța antamarea unui interviu cu Ted Anton, o autoritate în problema asasinării lui I.P. Culianu. În cadrul mai vechiului topic ”Detectivi din spatele tastaturii”, pacino (știm, sună f*** ridicol!) solicita în termen de 24 de ore membrilor RUFOn întrebări pentru american.

Bravii ”detectivi” au răspuns la apel cu o naivitate debordantă, fără a-și pune nicio clipă întrebarea dacă anunțul și solicitarea sunt reale sau nu. Că așa sunt detectivii, naivi. Și de atunci tot așteaptă să ruleze interviul cu Anton. Și, surpriză, așteaptă degeaba.

Ideea de a verifica autenticitatea interviului rufonistic a început ca o glumă. Însă apoi, împreună cu C.D. am zis: ”De ce nu”? Datele de contact ale lui Ted Anton sunt publice, și contactul a fost facil. A urmat un schimb de mailuri lămuritoare:

(click pe imagini pentru a le vizualiza la rezoluție maximă)

Ce putem spune? Doar că băiatul ăsta, al_pacino a vrut să le ”dea interviu” asasinilor lui Culianu și a reușit doar să s*** cogeacul. Că tot se credea el detectiv, Kojak…