Guruşi. Închipuiţi. Impostori

Articol retras, conținând date și informații eronate. Preferăm să nu ne cosmetizăm greșelile și să-l păstrăm public în această formă sugestivă.

Nu este nici prima și nici singura dată când auzim apologia discursivă a minciunii în virtutea unor interese superioare. Și invariabil, ”interesele superioare” s-au dovedit a fi doar aplicații meschine, personale și de grup (de gașcă).

În loc ca Forumul RUFOn să-și facă curățenie în propria ogradă, delimitându-se de mincinoși notorii prinși cu mâța-n sac și cu sacul la spinare, preferă să peroreze inepții prin gura unui păsăroi cu ghiare și ciocniță de recuzită și a unui zugrav atins de morbul farfuriilor zburătoare.

Ce zice individul cu nume mitologic de împrumut?

”Evităm a cita o platformã ce denigrează constant acest forum”.

A ”denigra” implică reaua-credință și utilizarea neadevărurilor (minciunii), ceea ce credem că acest clovn nu poate demonstra. În plus, nu contează cine face o afirmație și în ce scop, ci valoarea de adevăr indicată de probatoriu. Noi ne-am probat afirmațiile, deci…?

Centrarea e preluată de zugrav:

”Ce va face să credeți ca userul @al_pacino a trimis întrebări in numele Rufon-ului? Nici nu a precizat așa ceva”.

Corect, nici noi. Însă e o problemă: nu poți pune la dispoziție, în formă continuată, un spațiu de desfășurare, cu moderare centralizată printre altele, și să spui că tu n-ai nicio treabă.  De altfel, felul în care au marșat majoritatea membrilor activi indică că nu a fost o acțiune singulară, ci de grup.

(click pe imagini pentru a le vizualiza la rezoluție maximă)

Găini de forumMaximul de ridicol din această dezvoltare este că noi, îngroziți de penibilul situației, am semnalat inițial problema unor (foarte) apropiați ai Forumului RUFOn, lăsându-le timp (zile) să rezolve intern problema. Cam atât de rău intenționați am putut fi…

Revenind: poți, de bună credință fiind, să accepți o afirmație falsă atât timp cât nu știi că e o minciună. După ce ai primit dovezile devii părtaș, complice.

Edward Calvert – Ulysses and the sirens (sec. XIX)N.B. Derutați de situația care depășea cu mult orice limită a tupeului, nu am cerut doar o singură confirmare, ci trei (pe ultima o vedeți mai jos). Ceea ce nu înțeleg acești măscărici este că astfel de ”făcături” ordinare nu fac rău doar unor comunități sau organizații de pasionați, ci ne fac de râs pe noi, ca români, în general.  Cum să te apuci să-i înscenezi un ”interviu” unui profesor de jurnalism, care mai e și o celebritate la nivel mondial pe deasupra?

*ccși = cocoși fără oo. Ăstora când le dai duma trebuie să le spui și poanta, că se prind mai greu. Au haz și sos cum are deșertul apă…