EDITURA C.I.D.

Explorări în enigmatic III. O antologie a publicisticii lui Dan Corneliu Brăneanu, însoţită de materiale şi comentarii inedite

Dan Corneliu Brăneanu

Titlu: Explorări în enigmatic III
Subtitlu: O antologie a publicisticii lui Dan Corneliu Brăneanu, însoţită de materiale şi comentarii inedite
Autor: Dan Corneliu Brăneanu
Editura: C.I.D.
Format: A5, 192 pag.
ISBN: 978-606-94247-3-5
Apariție: București, 2016
Domeniu: Enigme, Paranormal, Esoterism
Preț: 20 Ron

Dan Corneliu Brăneanu este un nume de referință în cercetarea enigmelor și mistrelor spiritului și materiei. Cunoscut publicului larg mai ales ca redactor-șef al revistei Magazinul parapsihologic și prin studiile dedicate sculpturilor megalitice din Carpații României, cunoștințele lui Brăneanu acoperă o plajă largă de domenii neortodoxe, din a căror metode și idei directoare extrage concluzii adesea surprinzătoare.

Explorări în enigmatic vol. III este penultimul din miniseria care va cuprinde retrospectiva publicisticii lui Dan Corneliu Brăneanu, întregită cu note și materiale inedite, sub îngrijirea editorială a mai tânărului său discipol, Vlad-Ionuț Musceleanu.

Cititorului i se pun la dispoziție studiile de o viață ale unui om, prin care nu se oglindesc doar persoana autorului și rezultate individuale ci, poate chiar mai important, mediul pe alocuri ermetic din care acesta provine.