Bâlciul nălucilor

Gupta Swami long story. Despre varianta extinsă se afirmă că ar fi apărut inițial pe site-ul ”Tricolorul”, în toamna aceluiași an, ceea ce este la fel de improbabil. Perioada de referință este inaccesibilă pe site-ul actual al publicației, dar Corneliu Vadim Tudor prelua frecvent fragmente și știri din ”Tricolorul” în ”România Mare”. Am verificat și aici după aceeași metodologie, cu rezultat negativ.

Reproducem noua adaptare după o broșură de uz intern a MISA din 2011:

Uimitoarele profeții despre România ale yoghinului indian Gupta Swami

În anul 2004, România a fost vizitată de celebrul yoghin Gupta Swami, care este totodată profesor indian și doctor în istoria religiilor. El este Ghidul spiritual al multor aspiranți care se află atât în țara sa natală, cât și în alte țări din lume. Cu toate că este aproape necunoscut publicului român, yoghinul și totodată profesorul indian Gupta Swami este celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător și clarvăzător. Multe dintre predicțiile sale s-au adeverit cu o exactitate uluitoare după ce au fost formulate. Gupta Swami a prezis și, totodată, am putea spune că a anticipat cu o acuratețe extraordinară mai multe evenimente cruciale care între timp s-au petrecut deja la sfârșitul acestui secol, și de curând a făcut unele precizeri ce urmează să se împlinească la începutul noului mileniu. Printre precizerile sale care ulterior s-au adeverit amintim: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum și prăbușirea și execuția capitală a cuplului de despoți Ceaușescu. Mai ales din această cauză, adeseori, de-a lungul timpului acest faimos yoghin indian a fost contactat de mulți președinți de state și guverne. La ora actuală se știe că până și Elena Ceaușescu a apelat la yoghinul Gupta Swami în anul 1983, însă a fost teribil de deranjată de precizerile acestuia, în mod evident nefaste pentru conducătorii de atunci ai României. Tocmai de aceea, soția dictatorului Ceaușescu l-a silit pe Gupta Swami să părăsească urgent România.

Atunci când s-a aflat în vizită în Bucovina, faimosul yoghin Gupta Swami a făcut o serie de profeții cutremurătoare. Acestea sunt în concordanță deplină cu profețiile unui alt indian și anume, Sundar Singh, profeții care circulă în România încă din perioada comunistă anterioară regimului Ceaușescu. În cazul în care aceste profeții recente ale lui Gupta Swami se vor adeveri, ele anunță, totodată, la unison cu profețiile indianului Sundar Singh, transformarea profundă atât a României, cât și a întregii planete.

Iată ce a mărturisit faimosul yoghin Gupta Swami:

«Dat fiind faptul că Elena Ceaușescu a fost profund deranjată de profețiile mele referitoare la ea și la președintele Ceaușescu, nu a crezut nimic din tot ceea ce le-am spus că se va petrece cu ei în viitor și s-a grăbit să mă numească șarlatan».

Iată ce a mărturisit cu această ocazie, în anul 2004, indianul Gupta Swami:

«Atunci când am vizitat prima oară România, aproape toți românii cu care m-am întâlnit sau care au intrat în legătură cu mine nu s-au interesat decât de propriu lor viitor. Una dintre aceste persoane a fost și Elena Ceaușescu, dar dat fiind faptul că ea nu a fost deloc încântată de evenimentele dramatice pe care i le-am prezis, s-a grăbit să mă numească șarlatan și apoi, peste doar câteva zile, am fost invitat să părăsesc imediat România. Toate acestea s-au petrecut în anul 1983. Pot să adaug că un înalt personaj din guvernul României, care a participat în calitate de revoluționar la procesul soților Ceaușescu (Gupta Swami a refuzat să precizeze numele acestuia), mi-a mărturisit cu o oarecare uimire că printre șușotelile Elenei Ceaușescu atunci când se afla cu Nicolae Ceaușescu la binecunoscutul lor proces, a auzit de două ori, cât se poate de clar, că a fost amintit numele meu».

Moartea actualului președinte (Băsescu) va declanșa apoi în România tulburări sociale fără precedent. «În viitor va începe un înfiorător război mondial – cel de-al treilea și ultimul -, ce va fi declanșat și întreținut de forțele oculte satanice ce conduc la ora actuală omenirea. România va participa la acest război încă înainte de extinderea și transformarea lui într-un război de anvergură mondială, din cauza politicii năroade a conducătorilor ei (sunt semnificative, în această direcție, nenumăratele știri care deja au apărut și continuă să apară pe ici, pe colo în presa din România și care anticipează acest război: ”România se pregătește de război”, ”Președintele Băsescu este loial și aservit politicii Israelului!”, ”Va fi, oare, târâtă România în războiul altora fără știrea poporului?”). Datorită declanșării celui de-Al Treilea Război Mondial, tinerii din această .țară (români) vor muri în număr mare, pe capete, în unele țări străine în locul unor străini, războindu-se pentru o cauză ce este complet străină de interesele românilor. Președintele României (Băsescu) va fi ucis până la urmă într-un atentat ce va fi pus la cale de opozanții lui dintr-unul dintre partidele de guvernământ. La scurt timp după moartea sa, fariseismul criminalilor ce se vor afla la conducerea României va declanșa tulburări sociale fără precedent ce se vor propaga asemenea unui bulgăre de zăpadă ce se rostogolește vertiginos, declanșând o imensă avalanșă pe panta nenorocirilor românești».

În viitorul apropiat, românii din această țară vor ajunge să trăiască chiar mai rău decât pe vremea dictatorului Ceaușescu. «Am să vă spun ce se va petrece în viitor în această țară și, totodată, am să vă spun ce va pătimi poporul acestei țări. După ce actuala guvernare (președintele Băsescu) va câștiga din nou alegerile, cam în a doua jumătate a acelui mandat se va declanșa o altă revoluție în România, iar acea revoluție va fi cu totul diferită de revoluția care a avut loc în anul 1989. Trebuie să știți că, înainte să se declanșeze acea nouă revoluție în România, guvernarea va fi extrem de brutală Și se va prezenta aproape ca o dictatură, cu toate că acea guvernare va continua să se numească, de ochii lumii, democrație. Înainte de dezlănțuirea acelei revoluții, românii o vor duce chiar extrem de rău. Viața lor va fi mai grea și mai chinuită decât a fost pe vremea dictatorului Ceaușescu. În acele vremuri, înainte să se declanșeze acea revoluție în România, legile vor fi din ce în ce mai multe, constrângătoare și deosebit de aspre. Cei ce se vor afla la conducerea țării se vor manifesta adeseori într-un mod violent, inuman și chiar necruțător. Criza socială ce va apărea atunci în România se va adânci din ce în ce mai mult, iar masele de români care i-au ales pe reprezentații lor vor înțelege, într-un târziu, că prin înlăturarea dictatorului Ceaușescu au adus la conducere alți dictatori ce sunt mai cruzi, mai răi și mai lacomi decât a fost dictatorul Ceaușescu. La un moment dat, masele de români își vor da seama că după revoluția ce a avut loc în anul 1989, totul a mers de la rău la extraordinar de rău».

Averile obținute prin furt și înșelăciune ale celor care s-au îmbogățit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum și merită acești tâlhari, și se vor risipi.

«În timpul acestei noi revoluții, care va izbucni în viitorul apropiat în România, zeci de mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptății care era așteptată de ațâția ani. În timpul acelei revoluții ce va izbucni în România va începe apoi o adevărată ”vânătoare de vrăjitoare” împotriva vechilor comuniști, cât și a tuturor acelora pe care voi, cei din această țară, îi numiți ”foștii securiști”. În timpul acelei revoluții, România se va scălda pur și simplu într-o mare baie de sânge ce va fi pe alocuri asemănătoare cu ceea ce se petrece în filmele despre personajul Dracula pe care le-ați vizionat sau care au fost scrise de către un scriitor englez. Luați aminte că atunci, în timpul acelei noi revoluții, vor muri atât mulți oameni ce au fost vinovați, cât și mulți oameni nevinovați. Pentru o anumită perioadă de timp, atunci când acea revoluție se va dezlănțui, autoritatea de stat din România va dispărea aproape în totalitate. Opinia publică internațională va fi profund șocată de ceea ce se va petrece atunci în această țară, dar datorită faptului că va fi preocupată de propriile ei probleme și de dificultățile pe care le va face să apară cel de-Al Treilea Război Mondial, va rămâne în expectativă și nu va interveni în această țară. Atât datorită lipsurilor, cât și datorită bolilor care se vor declanșa și a crimelor care se vor comite în timpul acestei noi revoluții, toate acestea combinându-se și cu cel de-Al Treilea Război Mondial, populația României se va reduce considerabil, aproape la jumătate. Averile obținute prin furt și înșelăciune ale celor care s-au îmbogățit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum și merită acești tâlhari, și se vor risipi. O parte din aceste averi vor ajunge până Ia urmă în mâinile rebelilor și ale revoluționarilor ce vor scăpa de sub orice autoritate statală. Din acest haos însângerat, România va ieși până la urmă mult purificată».

Militarii români își vor folosi experiența în obținerea unor victorii glorioase atunci când vor apăra România. «Vă mărturisesc că ceea ce mi-a purtat pașii spre pământul binecuvântat al Bucovinei este în special faptul că am avut unele viziuni în conformitate cu care, într-un viitor nu orea îndepărtat, de aici se va înălța, în întâmpinarea destinul său, cea mai puternică personalitate politică a României pe care o va cunoaște, poate, mileniul care a început. Tocmai datorită acestor viziuni referitoare la viitor pe care le-am avut, am venit să mă familiarizez cu aceste locuri sfinte de unde își va porni activitatea acest mare Mântuitor al omenirii viitoare… și trebuie să recunosc că această personalitate grandioasă va avea o mulțime de calități excepționale. Acum sunt sigur de toate acestea după ce am vizitat ceea ce aș putea numi ”stâlpii spiritualității românești”, concretizați în incomparabilele și genialele opere de artă care sunt mănăstirile Moldovei. Așa cum vă spuneam, de pe teritoriul Bucovinei se va ridica un om bun, înțelept și credincios întru Dumnezeu care va fi tare ca o stâncă. El va conduce acest popor cu o mână de fier, dar, totodată, va fi un om bun, înțelept și drept. Până la acea dată când se va afirma ca un mare conducător charismatic, el nu va fi de nimeni cunoscut. Acest mare conducător va opri prăbușirea națiunii române și tot el, prin activitatea sa plină de înțelepciune, o va înălța în fruntea statelor de pe glob. Sub conducerea sa, România va ajunge, la scurt timp după aceea, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existență și va atinge cea mai mare înflorire economică. În acele vremuri, militarii români vor fi aduși în țară de pe fronturile unde luptau anapoda, fără nici un țel, și își vor folosi experiența în obținerea unor victorii împotriva celor care vor ataca această țară, iar faptele lor de arme vor fi la fel de glorioase ca și acelea ale înaintașilor lor. Trebuie să știți că toate acestea vor fi posibile deoarece ei vor avea un țel nobil, o cauză dreaptă și un conducător bun și înțelept, care va fi capabil să-i călăuzească. În secolele următoare. România va juca un rol preponderent în viața spirituală, politică, socială și economică a acestei planete».

România va deveni pilonul noii orânduiri internaționale pe această planetă. «Raportul de forțe se va transforma radical în lume la încheierea ultimului război mondial. Țările ce vor fi puternic spiritualizate vor dobândi apoi supremația mondială. Trebuie să știți că țările noastre, India și România, vor deveni în acele vremuri pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internațională ce va apare atunci. Grecia, Japonia, Franța și Rusia (ce va fi aproape în totalitate spălată de ateism și comunism printr-o mișcare socială ce va fi chiar mai brutală decât cea românească) vor deveni niște suigeneris coloane de susținere a dezvoltării mondiale, dezvoltare ce va fi bazată mai mult ca niciodată pe spiritualitate, pe cultură, pe religie, pe bună înțelegere, pe iubire și pe artă, iar nu pe regulile reci ale unor economii mercantile, egoiste și lipsite de suflet. Anumite structuri statale lipsite de suflet vor dispărea din istorie și printre acestea amintim SUA, Uniunea Europeană și NATO. Toate acestea se vor prăbuși Și vor dispărea. SUA se va prăbuși deoarece are picioare de lut și fiindcă structurile sociale din această țară au fost consolidate pe minciună și pe felurite premise false. Slăbiciunea SUA va fi demonstrată adeseori în cursul celui de-Al Treilea Război Mondial, în urma căruia hegemonia SUA va dispărea»”1.

 

Notă: 1*** – ”Uimitoarele profeții despre România ale yoghinului indian Gupta Swami” în ”Caietele taberei spirituale yoghine de vacanță. 29 aprilie – 8 mai 2011. Herculane – România”, Ed. Shambala, București, 2011, pg. 86-89.