ParanormalFoto strip

Acest dispozitiv, simplu dar eficient, se foloseşte ca probă-martor în explorarea ”energiilor” invizibile cu ochiul liber. De-a lungul timpului, folosit de specialiști și entuziaști deopotrivă, a dat rezultate surprinzătoare.

Mod de realizare

Materiale necesare: Film foto alb-negru sau color de sensibilitate (DIN) medie spre ridicată, hârtie fotografică neagră, bandă adezivă (scotch), ceară, celofan, incintă foto (cameră cu întuneric şi bec roşu).

În camera obscură, se taie pelicula fotografică neexpusă în fragmente de 1-2, uneori chiar și 3 cadre. Pelicula se manipulează cu grijă, păstrând degetele pe marginea peliculei, pentru a nu o deteriora. Fragmentele de film se ambalează în hârtie fotografică neagră, dimensionată şi tăiată în prealabil. Se lipeşte cu scotch. Urmează ermetizarea.

Varianta poshy – Introduceți totul într-o pungă zip, având grijă să eliminați cantitatea de aer în exces.

Varianta premium – Ambalați într-un înveliș de celofan. Cu o pensetă se cufundă pacheţelul în ceară topită, nu foarte fierbinte Se lasă la uscat.

”Capcana” este gata de folosire. De preferat, într-un interval de timp cât mai scurt. După folosire, se developează cât mai repede şi se observă rezultatele.

Modul de utilizare

”Capcanele” foto se folosesc pentru determinarea şi cercetarea unei zone cu ”polarizare energetică”. Se aşează una, două sau mai multe în zona pe care dorim să o testăm. Gemene ale ”capcanelor” se plasează într-o zonă adiacentă, pe post de probe-martor. Se lasă în teren o perioadă de timp (la aprecierea experimentatorului). Se recomandă o perioadă de expunere medie a probei, de 2-5 zile. Odată determinată o zonă ”activă”, cercetările se rafinează, atât prin scurtarea timpului de expunere, cât şi prin determinarea cu precizie a focarului radiaţiei în teren.

După developare, cadrele interesante pot fi scanate şi introduse în programe informatice  de analiză a imaginii.

Vă urăm ”Vânătoare plăcută!”.