Scepticul nu este cel care pune la îndoială,

ci cel care investighează sau cercetează

prin opoziţie cu cel care afirmă şi crede că a găsit”.

Miguel de Unamuno

 

Aici ar trebui să fie locul în care autorul acestui site ar trebui să se descrie ca cel mai frumos, deștept, original, talentat, și bine informat. Adevărul este că, spre deosebire de cei mai mulți care activează în domeniul ”fenomenelor și misterelor”, noi avem fapte și faptele spun mai multe decât am putea-o face noi vreodată.

Așadar nu ne simțim datori să ne pledăm cauza în fața nimănui! Lăsăm ideile și rezultatele să vorbească pentru noi.

Atunci când nu se specifică în mod explicit altceva, scriitura acestui site este semnată de Vlad-Ionuț Musceleanu (V.I.M.). Credeam că această asociere este de domeniul evidenței și că menționarea ei ar fi pur și simplu inutilă, însă unii pripași au reclamat o formă de neasumare, sau așa ceva. S-a rezolvat și acest aspect.

Vlad-Ionuț Musceleanu este licențiat în Psihologie-Sociologie, cu studii postuniversitare în Psihologie militară. Născut în 18.02.1979, de la 14 ani  este implicat în studiul domeniilor de  frontieră, alături de personalități care în România au făcut istoria domeniului pe care-l abordează. La 42 de ani împliniți, combină expertiza cu publicistica, sperând că enigmele și misterele reale nu vor fi confundate cu știrile false, markentingul deceptiv și propaganda ostilă.

***

Acestă platformă media este un proiect al Asociației pentru Dezvoltare Durabilă ”Zorile” (RN ONG 6871/A/2007, CIF 22271809).

 

CONTACT