ParanormalZinaida Stoenescu K001

Atenţionare! Nerecomandat bărbaţilor activi sexual! Anumite imagini din acest articol pot cauza impotenţă temporară!

Atunci când Vasile Rudan nu se auto-promovează în presă, îşi marşutizează ”curtenii” pentru a face reclamă altora. Nu chiar dezinteresat, după cum se va vedea în acest mini-serial. Ba chiar profund ancorat în ”meandrele concretului” material (financiar).

Sub numele de Zinaida Stoenescu este introdusă o creatură cu aspect hominid care ”vindecă prin telepatie”. Noi credem însă că sub înfăţişarea forţat umană (de fapt un camuflaj de mascare şi protecţie!) se ascunde o figură extraterestră de pe altă planetă (Planeta Moldova?!?), venită să-i vindece (a se citi să-i mulgă de bani!) pe prăpădiţii de creduli băştinaşi. Noi e posibil să ne înşelăm, dar ”nasul” domnului Rudan la escrocherii e infailibil (ca Papa de la Roma).

 

 

Sorin Golea – ”M-a vindecat prin telepatie” (”Libertatea”)

 

În ultima parte a articolului se găseşte o referinţă la Societatea ”Terra”, un SRL fantomă cu o istorie bizară,  controlat de Vasile Rudan. Vom ajunge şi la acest subiect, la timpul potrivit. Pentru moment, mai interesant ni se pare medicul Andrei Bărbătescu, care a căzut la mijloc. Nasol moment, dle. Bărbătescu. Da’ nasol de tot!