ParanormalPavel Globa K001

Având în vedere că în ultima vreme, în mass-media autohtonă se vehiculează tot mai insistent unele profeţii catastrofice, apocaliptice, legate de viitorul apropiat, ţinem să facem unele precizări:

      • Pavel Globa, legendat ca astrolog, este autorul a numeroase ”profeţii” neîmplinite. Din păcate, agendele anumitor structuri de informaţii estice nu corespund întocmai cu realităţile din teren şi cu capacitatea reală de a le influenţa;

 

Evenimentul Zilei 15.II.1994 - Globa "visase" alt război mondial

 

      • Este bine-cunoscută folosirea de către serviciile de informaţii a unor agenţi de influenţă legendaţi ca astrologi, clarvăzători, paranormali. În unele cazuri, notorietatea şi prestigiul acestora se datorează tocmai serviciilor de care aparţin;
      • Este fascinantă lipsa de profesionalism a ”idioţilor utili” din presa scrisă şi audio-vizuală, care promovează astfel de persoane, care sapă la temelia stării de spirit a populaţiei, prin propagarea unor mesaje ”profetice” alarmiste, panicarde şi defetiste deopotrivă.

Putem reveni oricând cu amănunte despre ”astrologul” Pavel Globa şi balivernele sale ”vizionare”. În ceea ce priveşte România, individul e recidivist şi prin urmare, atent monitorizat de cine trebuie. Nu înţelegem însă de ce ”trompetele” sale sunt lăsate să-şi facă mendrele nederanjate de nimeni. Sau poate tocmai asta e schema: băieţii vor să identifice toate ramificaţiile acestei reţele malefice.