ParanormalArsenie Boca

Sanctificat deja de plebe, challanger la titlul de oficială sfinţenie pe bunul temei al arghirofiliei unor reprezentanţi de seamă ai Bisericii, Arsenie Boca, sau mai degrabă imaginea sa, vinde. Şi vinde chiar bine. Prin input-ul minimal, profitul maximizat şi rata de creştere spectaculoasă, ”Schema Financiară Arsenie Boca” poate oricând umili doctori în economie şi strategii de marketing complexe.

Prezentăm două fotografii, pentru a ne rafina poziţia: indiferent ce a fost şi ce a făcut Arsenie Boca în timpul vieţii, după moarte a fost transformat în inginerie financiară şi produs pur comercial, fără nicio tangenţă cu religia sau trăirea creştin-ortodoxă autentică.

 

 

Auto Boca. Rent-a-car sau Motorizarea spiritului românesc. Autentic

Kit de sfinţenie (?!?) distribuit de Kalabaka E.A.B.I.A SRL.

 

Ba mai mult chiar: considerăm că pentru anumite grupări, mai degrabă mercantiliste decât obscure, mortul Boca este infinit mai valoros decât omul viu Boca. Să nu fie nimănui cu supărare: nu noi i-am scos acestui om memoria la produs ca ultimei prostitute penale.

Dacă în primul exemplu un om întreprinzător profită de o imagine gata formată pentru a-şi promova gratuit afacerea, ceea ce nu este neapărat rău, în cazul secund băşcălia este generalizată. Albastrul de Voroneţ PhotoShop al ochilor întregeşte şuşa Kit-ului de sfinţenie, transformându-l într-un clasic al genului. Însă lumea cumpără, banul circulă şi unii se îmbogăţesc.