ParanormalGuru Guru

Există un mister aparent asupra datei de naştere a infractorului dat în urmărire internaţională Gregorian Bivolaru, zis ”Guru”.

 

 

Site-ul Poliţiei Române, secţiunea Persoane Urmărite, indică data de 13.03.1952. La fel şi CNP-ul personajului. Însă majoritatea surselor de pe Internet indică data de 12.03.1952. De ce?

Noi credem că eroarea a fost distribuită intenţionat de individ sau membri ai anturajului său, de frica unor intervenţii oculte plecându-se de la tema astrologică natală. Cert este că astrogramele internautice ale celui numit ”Guru”, pleacă, fără excepţie, de la data eronată de 12.03.1952. Două exemple:

 

Astrograma eronată Bivolaru Gregoriansursa: www.astrovesta.com/Oameni_sau_supraoameni.pdf

 

Altă astrogramă eronată Bivolaru Gregoriansursa: http://www.astrodex.ro/date-natale-romani.php?personalitate=Gregorian_Bivolaru

 

De fapt, noi deţineam de ceva timp astrograma corectă. Ea se află în Arhiva documentară D.C. Brăneanu (unul dintre cei mai titraţi astrologi români). A fost făcută cu mult timp în urmă, fiind lucrată manual (ceea ce pițipoancele astea cu laptop de la TV nu numai că nu fac, dar nici nu ar şti să facă).

 

Astrograma corectă Bivolaru Gregorian
O oferim aici în speranţa că va fi folosită cum trebuie…

5 comentarii

  1. Poate cineva sa comentze pe scurt astrograma adevarata? Ar fi interesant sa stim ce spun astrele, fata de cea pentru misani.

  2. Da, votez și eu pentru o interpretare a astrogramei corecte.
    Însă cred că e clar de ce au schimbat data din 13 în 12. Cum adică să se fi născut un mare guru în data de 13? Cum se poate așa ceva? 13 cel cu ghinion… Nu nu nu. Trebuia intervenit cumva.

  3. @Raul
    O să fac tot ce pot să obţin şi interpretarea. Însă va dura, deocamdată îmi mănâncă timpul setările şi plugin-urile acestui blog. Şi mai e ceva – omul meu e „oldschool”, făcute manual şi serios, astfel de interpretări durează.

  4. 13 nu reprezintă neapărat ghinion sau fatalitate. Însă, în creierii lui Guru ar putea indica o cifră masonică (doar parţial adevărat). Rămân la ideea mea că omul se teme de astrologia electivă şi/ sau magia astrologică.
    PS: Orice ajutor în dezvoltarea acestui site este binevenit.

Comments are closed.