Conspirați(onism)

Nu știu dacă ați observat, dar tâmpiții (pressworkers included) din România se pricep la orice. De fapt așa și recunoști tâmpitul; îl întrebi ce părere are despre X subiect la modă și ciulești urechea atent. E suficient.

E pandemie? Tâmpul e microbiolog, virusolog, epidemiolog. E cu Război în Ucraina? Tâmpul e analist militar, strateg, tactician, știe date tehnice la N sisteme de armament, la minim nivelul unui traficant intrenațional de echipamente sub embargo (așa crede el!). Acum e cu Israel și Hamas și, ați ghicit, tâmpitul e pe felie din nou. Chit că nu face diferența dintre antiterorism și contraterorism. Dar le știe, le cunoaște și, mai ales, le zice.

Decât să vă pierdeți vremea cu massmedia, centuri sociale și tâmpiți de pripas, vizionați clipul de mai jos. Înțelegeți mai multe, în timp mai scurt, despre ce ”curățenie” va face Israel + Occidentul colectiv. Au mai încercat, cu rezultate derizorii:

 

 

Clipul face parte dintr-o postare anterioară (aici), din 15.05.2022. Pe vremea aia, mulți dintre experții de acum nu deosebeau Hamas de humus, ambele arăbești. Ca să n-avem discuții.