OZN

După ce-a văzut cum arată banuʼ,

Merge legănat, că s-a șmecherit țăranuʼ

 

 

Adolescent fiind, râdeam cu Dan Corneliu Brăneanu de închipuiții care se duceau ”cu sârma la icoane” (radiesteziști care încercau să măsoare cu ansa câmpul energetic al icoanelor, că atât înțelegeau ei din creștinism – sârme și ”energii”).

Scenariul este adus la zi, cu upgrade-ul aferent, de un personaj fără gât. E singurul lui aspect remarcabil – că n-are gât, ca P.R. Neuländer (s-ar putea totuși ca asemănările dintre cei doi să se extindă și la alte elemente, adică să mai fie scurtat și-ntr-alte locuri de niște carne).

Cu bani sifonați de la stat și sponsorizări din afacerile acoperite ale Securității de la Externe, acest minor regizor încearcă să monteze în Munții Buzăului un scenariu de tip Skinwalker Ranch (nu insistăm deocamdată). Cert este că a cuplat falsificarea grosolană a istoriei și folclorului cu senzorii și lentilele hi-tech și părerismul unor neaveniți cu producția de (pseudo)documentar.

Ca element de sprijin și validare (?!), prin intermediul lui Leon Zăgrean l-a racolat pe octogenarul Dan Dezideriu Farcaș, președinte ASFAN-R. Nu este clar dacă cel din urmă participă la schemă ca urmare a unui comandament masonic sau dacă este vorba de multiplicarea aparițiilor TV, slăbiciunea acestui narcisist ramolit.

 

 

 

Confirmându-ne făcătura în desfășurare, în cadrul, limitele și încadrarea anticipate de noi (cu martori!), pe pagina de FB a ASFAN-R, alături de date amintind de serialul Twin Peaks (s. 2, ep. 12), sunt puse pentru prima dată alături, public, Munții Buzăului și Ferma Skinwalker.

 

 

Mulțumim pentru confirmare, Dane!

Ai îmbătrânit urât, Dane!