OZN

Acum ceva timp…

”- Ionuț. Mă duc la o masă la Valea Plopului; pot să ajut cu ceva?

– Dl. A.U., dacă-i o agapă popească, poate vă ajută mesenii să găsiți mormântul lui Vasile Cărăbuș. De obicei pe cruce e o poză, data nașterii, data morții.

– Aaa, da, da. Văd ce se poate face…”.

Acum ceva mai puțin timp…

”- Dragul meu, am încercat, dar e de negăsit…”

Ieri…

La întoarcerea dintr-o deplasare împreună cu C.D., oprim și la Valea Plopului. 20’ (douăzeci de minute) a durat cu totul: găsit cimitir, plus găsit crucea ”de negăsit”.

 

(click pe imagine pentru a deschide galeria)

 

***

Acum ceva timp, aveam informația (devenită certitudine între timp) că ufologul-titan X vrea să-și predea organizația, la pachet, unui domn A.U. Deoarece nu împărtășesc naivitatea titanului X, i-am solicitat dlui. A.U. să completeze câteva sarcini ușor de îndeplinit (ca cea de mai sus), doar pentru a vedea în ce măsură corespunde cu ”fișa postului”. Le-a ratat cu brio pe toate, dar asta nu l-a împiedicat să devină nou director executiv al organizației și viitor președinte.

 

N.B. Nu avem nicio adversitate sau ceva de împărțit cu dl. A.U. Credem că în lipsa ”răvășitoarei” jumătăți feminine ar fi un om cât se poate de decent și la locul lui. Dar cu femeia aia i-a dat Dumnezeu cât nu poate duce. Nu doar el, oricine…