T.R.E.I.

Vă prezentăm România Enigmatică și Insolită – O Hartă a României fantastice. Acea hartă care vă relevă lucrurile ciudate, bizare, starnii și insolite de pe teritoriul țării noastre.

 

Ce o diferențiază de altele asemenea?

      • Este un proiect dedicat, de nișă. Așadar nici la stânga, nici la dreapta, nici sus, nici jos, nici pe lângă, ci centrată pe subiect;
      • Nu oferim conținut înșelător, comercial. Majoritatea, dacă nu toate celelalte soluții similare prezintă puncte de interes doar ca pretext pentru a introduce pensiuni, pizerii, benzinării și multe-multe reclame;
      • Fără a ne referi la traseul informației în natură,  vă recomandăm să folosiți originalul, nu fel de fel de copii compuse din birou.

 

O pagină dedicată Istoricului proiectului, de la idee la punerea în operă.

 

Despre” vă conduce la pagina pe care vă aflați. Este o punere în temă și un ghid rapid de utilizare.

 

În colțul dreapta sus, există o rubrică ”Simboluri”, care va detalia legenda marcajelor  (iconițe categorii – i.c.). Deocamdată fiecărei intrări îi corespunde o singură categorie. Intenționăm ca în final fiecare locație să fie clasificată după una sau mai multe iconițe.

 

Rubrica ”Locuri” oferă o scurtătură spre articolele aferente marcajelor de pe hartă.

 

Fiecare marcaj este legat cu o fereastră pop-up, la rândul ei conținând o legătură către un articol dedicat, o fotografie și coordonate geografice. În prezent s-au folosit determinări realizate cu instrumentele topo Google. În viitor precizia (acuratețea) localizării va fi desemnată prin trei trepte: P1-3 in crescendo: P1 – Plan (generică); P2 – Poligon (probabilistică); P3 – Punct (exactă).

***

Ceea ce puteți vedea deocamdată este faza Beta, de populare. În funcție de interesul stârnit, intenționăm rafinări succesive (băgăm pensiuni, pizerii, benzinării, reclame…). Deși facem toate eforturile pentru a asigura validitatea și exactitatea informațiilor prezentate, nu putem fi ținuți răspunzători de niciun prejudiciu cauzat prin utilizarea acestui serviciu oferit gratuit, în scop exclusiv de informare.

 

La sfârșitul fiecărui articol dedicat, este o un simbol-tabel dispus central, ca cel de mai jos, care vă readuce la hartă. Click pe el pentru a vedea cum funcționează!