OZN

Peste toate o lopată de țărână se depune”.

 

Pe 4 august 2022 la Muzeul Municipiului București (Palatul Suțu) a fost lansată, postum, în cadrul unui eveniment privat, ”La hotarele posibilului. OZN-uri și întâlniri de gradul III”, ultima parte a trilogiei ufologice îngrijită de Alecu Marciuc.

Vorbitori cu mare greutate, auditoriu select, aplauze furtunoase (oare conținutul sau finalizarea discursurilor a fost ovaționată?). Din ecranul plasmei zâmbește Dumitru Prunariu, nu mortul, comemoratul, autorul, cum ar fi fost firesc. Ar fi multe de adăugat ”sub a numelui său umbră”, dar știm de la cei mai înțelepți că ”Tăcerea e de aur”. Extinsă la nivelul gesturilor, mimicii, limbajului corporal (body language) care vorbește de la sine și nu spune lucruri frumoase de la prezidiu.

Continuând seria de atribuiri nelalocul lor, Agenția de Presă RADOR l-a descris pe Alecu Marciuc ca pe-un ”împătimit de Fenomenul OZN”, cu sensul evident de ”căzut în patima”. Dubios și neadevărat!, deși ”Este drept că viața-ntreagă,/ Ca și iedera de-un arbor, de-o idee i se leagă”. Între atâtea și atâtea baliverne, una în plus trece neobservată de majoritatea.

Cumpărați cartea și vizionare plăcută (Dl. Nox a filmat și montat pentru Dvs.):

 

 

Cartea a apărut recent la editura bucureșteană Michael Jackson Neverland, și poate fi achiziționată de aici.