OZNASFAN_logo_final

Timpul limpezește și cele mai absconse lucruri. Întâmplarea a făcut să aflăm cauza agitației psihomotorii a dlui. Ioan Barbu (Ioan Bunea), un ins scăpat de sub control care-și exhibă din ce în ce mai des ignoranța și incultura. ASFAN-România își propune să facă alegeri interne (de altfel nule, fiind nestatutare), iar Barbu/ Bunea vrea și el un os de ros, o funcție simbolică. Așa că nu scapă nicio ocazie să iasă la rampă, chiar dacă asta presupune să  decredibilizeze ASFAN-România.

Comentariile prezentate în facsimil sunt copioase prin umorul involuntar, de situație. Se pleacă de la un material tipic grupurilor de ”Fenomene și mistere” de pe FB, o preluare de pe un site de fake-news: Efemeride.ro.

C1: Ioan Barbu (Ioan Bunea) nu ratează ocazia de a se da connoisseur, și se bagă în problemă.

C2: Apare o duduie, care-i recomandă cu o superioritate tâmpă să ”citească despre Alexandru Sift”. Zicem ”tâmpă” deoarece era de presupus că ufologul Barbu/ Bunea, trompeta oficială a ASFAN-România, să știe de Alexandru Sift și cu ce se mănâncă subiectul. Ne-am înșelat…

C3: Ioan Barbu (Ioan Bunea) contracarează, halucinant: ”Știu de Sift, trebuia să mă întâlnesc cu el anul trecut, am văzut și cartea lui. Am fost în acea pădure ziua și noaptea anul trecut, am făcut poze și filme, nimic deosebit. Fii sigură că știu mai multe de cât [sic!] îți imaginezi [s.n.]”.

Stop cadru: Alexandru Sift a mierlit-o în data de 02.10.1993. Nu este clar cum s-ar fi putut ”întâlni” Barbu/ Bunea cu el în anul de grație 2018. Spiritism? Necromanție? Plănuia să dea ortu’ popii și să-l regăsească pe Sift pe lumea cealaltă? În plus, Alexandru Sift nu a scris nicio carte. Din câte știm în prezent, nici măcar articole în periodice n-a semnat.

C4: Tipa sesizează aberațiile lui Bunea/ Barbu și-i atrage subtil atenția. În zadar…

C5: Omul insistă, plusează, semn că e chiar mai prost decât prevede legea: ”Din păcate, din anumite motive, nu a mai avut loc întâlnirea pe care mi-o doream. Poate cu altă ocazie, dacă va mai fi [s.n.]”.

 

(click pe imagine pentru a o vizualiza la rezoluție maximă)

Firefox_Screenshot_2019-03-27T13-07-38.537Z

***

Ioan Barbu/ Bunea bate masiv câmpii, confundându-l pe Sift cu Adrian Pătruț, cu care, într-adevăr trebuia să ne întâlnim la Cluj. Pe ”barba” mea, că pe cei de la ASFAN-România Pătruț nu prea-i bagă în seamă. Și e de foarte înțeles situația: cum să te respecte cineva când tu te prezinți în fața lumii cu astfel de conserve expirate? ”Decât”, Jeane, ”decât”…