Conspirați(onism)

Suveranismul (ne referim la revendicarea suveranității individuale) este o mișcare menită să ducă în derizoriu o interogație subversivă despre raporturile predeterminate între individ și stat (numit de ei Corporație) și în final asupra legitimității statului ca autoritate autoproclamată.

Suveraniștii se recrutează dintre cei slabi de minte, momiți să devină victime printr-o practică contravențional-infracțională consolidată. Cumva, li se spune, printr-o simplă declarație verbală/scrisă se pot poziționa deasupra oricăror legi și reglementări, sunt scutiți de plata taxelor, ba chiar li se cuvin și banii acumulați într-un cont fictiv (Escrow).

Adică, pot face orice vrea pu_ sau pi_ lor, fără consecințe, eventual și pe banii altora. Desigur, mangleala asta nu funcționează în realitate și singurul rezultat este acumularea de amenzi și zile de bahaus. Și spectacol penibil în mass-media.

Pentru exemplificare, oferim mai jos discursul Dlui. Suveran Darius, preluat de pe Facebook:

 ”Revendicat Suveran Individual de foarte multe ori am auzit întrebarea: AVANTAJE, DEZAVANTAJE, RISCURI, și de aceea vreau să clarific aceste aspecte.

Toți cred că a fi revendicat ca suveran te-ai întors în timp  cu 500 de ani într-o peșteră în care ești închis pe vecie fără nicio posibilitate de a mai trăi sau de a mai avea vreo posibilitate de a merge mai departe în viață.

Acum să clarificam aceste aspecte, avantaje, dezavantaje și riscurile pe care le poate avea un Suveran Revendicat Individual.

      • Suveranul este administratorul său și nimeni și nimic nu va decide vreodată în numele său
      • Suveranul este numai proprietar și niciodată, deținător sau beneficiar
      • Suveranul nu are nevoie de permisiuni sau recunoașterea cuiva (instituțiile fictive ale Corporației)
      • Suveranul nu va fi îndatorat și nu va plăti vreodată vreo taxă impusă
      • Suveranul se deplasează pe tot mapamondul și nu are nevoie de nicio permisiune
      • Suveranul este ființa vie care este deasupra tuturor instituțiilor Corporației
      • Suveranul nu se va supune niciodată legilor comerciale (Constituție)
      • Suveranul nu are cetățenie sau CNP
      • Suveranul nu face parte din partide politice și nu  are apartenențe politice de nicio culoare
      • Suveranul are tot dreptul să își retragă banii din contul Escrow care au fost luați abuziv de corporație prin fraudă, minciună în forma cea mai gravă
      • Suveranul are voie să se stabilească oriunde pe tot mapamondul fără acordul nimănui
      • Suveranul are tot dreptul să se folosească de toate resursele țării, lumii
      • Suveranul poate decide și recunoaște suveranitatea altor oameni care doresc ieșirea din această buclă fictivă a  sistemului Corporativ

Acum trageți singur concluzia, are avantaje, dezavantaje sau riscuri, decizia vă aparține!”.

 

Avantajele le înțelegem și dacă așa ar sta lucrurile, rar ar mai exista vreun nerevendicat pe globul pământesc. Deși le invoca, Suveran Darius nu parcurge dezavantajele și riscurile, rezumate într-o frază:

Dezavantajul este că toate avantajele amintite sunt pur imaginare, iar riscurile sunt cât se poate de reale.

 

Pentru a lămuri unele aspecte, am purtat o foarte scurtă discuție cu un semi-suveranist. Motivația lui pare să fi fost hemoragia de bani proprii, munciți, spre lipitorile risipitoare din instituțiile  statului român. Aici suntem de acord și pare a exista o largă majoritate consensuală. Doar că prin acțiunile prostești și ilegale ale suveraniștilor individuali revendicați, ei cotizează, nu taie. Amenzi, cheltuieli de judecată, muncă de penitenciar slab remunerată…

 

Ce n-am înțeles este ce nevoie mai are suveranistul de banii din Escrow de vreme ce ”nu are nevoie de permisiuni” și ”are tot dreptul să se folosească de toate resursele țării, lumii”. #pepiraterie (Banii au o valoare de schimb, inutilă dacă poți lua ce vrei, când vrei, cum vrei de oriunde. Sărim peste faptul că banii sunt emiși de stat, entitate nerecunoscută.)