Conspirați(onism)

Dragoş Anunnaki şi DZR (Departamentul Zero al României) vs. BLA (Brigada de Luptă Anti-guşteriană)

Defectul nostru este că luăm oamenii în serios. Asta în general; în particular îi luăm pe Dragoş-Andrei Birjaru (aka. Dragoş Anunnaki) şi Departamentul lui Zero în _ (serios).

Dragoş Anunnaki se prezintă ca un luptător anti-sistem, aflat într-o perpetuă confruntare – care pe care – cu un eluziv Imperiu al Răului, reprezentat de Ocultă, Masoni, Şerpilieni, şi cu voia dvs, ultimii pe listă dar stăpânii tuturor – jidanii. Aşa se exprimă Dragoş; noi doar lucrăm cu materialul clientului. Titulatura ”EI” vă spune ceva?

Numai că omul îşi trece în pseudo-Curriculum său un important loc de afiliere în… Aţi ghicit: în Sistem. Şi unde mai exact? Exact printre gardienii Sistemului, printre cei care ţin sistemul în viaţă: la SRI (Serviciul Român de Informaţii).

 

 

Dragoş Anunnaki - Curriculum Linkedin

 

Acum. Născut pe data de 11.11.1991, la vremea indicată, Dragoş Anunnaki era minor. Luându-l în serios, cum ziceam, era (şi este) imposibil ca un licean să fie ofiţer într-o structură de intelligence a statului. Dar simplu informator putea să fie.

Securitatea recruta informatori din licee şi chiar de pe băncile şcolii generale. Documentele CNSAS sunt limpezi în acest sens şi exemplele pot fi multiplicate la nevoie. Nu este, cum s-ar crede, un caz rar. Să fi continuat SRI-ul aceste practici, într-un stat democratic?

Făcând totalul, există două variante:

   1. Fighterul anti-sistem este de fapt un (fost?) informator al SRI-ului, recrutat încă de pe bancile şcolii, ”dezvăluirea” sa având rolul de a înlătura prin logică inversă orice suspiciuni ulterioare. [Afilierea la un serviciu de informaţii este prin excelenţă secretă; făcută publică ostentativ, ea devine o glumă. Un subiect de bancuri.] Rolul său în societate? Agent provocator. De observat cum anumite poziţii, cărora altora le aduc probleme şi dosare penale, nu-i creează dlui. Birjaru nici un deranj. Asta cu ”jidanii” e doar una; mai sunt şi altele;
   2. Omul minte grosolan şi-şi atribuie calităţi pe care nu le are, nu le-a avut şi foarte probabil nu o să le aibă niciodată. Totul pentru a impresiona oameni slabi de înger. Printre acoliţii săi, sunt destui dintre aceştia.

În primul caz este un impostor (dându-se, în calitatea sa anti-, exact contrariul a ceea ce este de fapt), în al doilea un escroc (dându-se de fapt ceea ce nu a fost niciodată). A treia posibilitate, zău dacă există.

Avem motivele noastre să credem că Anunnaki este un agent provocator: ventilând subiecte fără substantă, dar bine ţintite, prinde în năvodul său o grămada de mormoloci, livraţi la tavă pe liste cui trebuie. Liste cu antisemiţi, liste cu naţionalişti idealişti, liste cu indivizi exploatabili operativ. Nu că le-ar alcătui el, individul doar intermediază reacţii. Restul se indexează automat.

Când vom simţi nevoia, ne vom detalia poziţia: până atunci semnalăm o impunitate ciudată faţă de unele poziţii mega dubioase, notorii în presa centrală, dar trecute neglijent cu vederea în rapoartele de profil. Ca de exemplu:

 

 

Dragoş Anunnaki în Revista 22

 

Chiar şi treaba cu SRI-ul intră la uzurparea de calităţi oficiale (art. 258 Cod Penal). Dacă i se trece cu vederea, probabil nu i se trece degeaba. Cât despre noi, rămâne cum am stabilit: Dragoş Anunnaki ”lucrează pentru Guvern”:

 

 

 

 

 

 • Dragoş Anunnaki (I) – Bacul la control, vă rog!
  by
  Multă lume a auzit de Dragoş Anunnaki de la Departamentul Zero al României, un valoros...
 • Dragoş Anunnaki (II) – Legături periculoase
  by
  Dragoş Anunnaki şi DZR (Departamentul Zero al României) vs. BLA (Brigada de Luptă Anti-guşteriană) Defectul...