V. Rudan și Luana ȚaraImpact asteroid

Doresc să fac o predicţie:

În perioada 1-30 septembrie a.c. (2015) nu se va întâmpla nici o catastrofă apocaliptică, nu ne va cădea niciun meteorit/ asteroid în cap, nu vom traversa nicio falie temporală, nu ni se va schimba ”frecvenţa” şi în genereral nu se va întâmpla nimic din ce prevăd şarlatanii comerţului cu frică.

Recomand celor deschişi la minte să nu mai alimenteze cu popularitate (convertită în autoritate) şi bani fel de fel de măscărici care, iată, şi la noi în România, profită de credulitatea maselor pentru a-şi urmări agende meschine şi obscure.

 

Deep Central Impact

Septembrie! Începe Şcoala! Iar ne călăreşte Sistemul cu teme şi note. Apocalipsa, _oaie!

(citat anecdotic din Dragoş Anunnaki)

 

Contrar zvonisticii alarmiste, NASA NU a făcut niciun comunicat din care să se întrevadă posibilitatea unui scenariu de tipul ”un asteroid având diametrul de 4 kilometri va lovi planeta noastră, cu efecte distructive incalculabile1, ipostază care de altfel nici nu corespune cu realitatea.

Pentru oricine cât de cât informat, probabilitatea unui astfel de anunţ, venit din partea unei instituţii cu prestigiu mondial, este egală cu 0 (zero). Unii fac pe neştiutorii (sau chiar sunt), citând ”informații apărute în mass-media internațională”, ceea ce este regretabil în contextul calităţilor pe care şi le atribuie. Doar în capul lor sec mediul de intelligence (de care se laudă că aparţin) se informează din tabloidele colorate cu ţâţe și cururi goale şi ziarele de scandal cu celebrităţi.

”Agentul tehnotronic” Rudan Vasile de exemplu, ”părintele Departamentului Zero al României” şi al ”batalionului paranormal” al Armatei/Securităţii nu pare a avea nici măcar minima capacitate analitică de a verifica informaţia din surse deschise, pe un site oficial.

Cât privește pretenția unor cititori de a li se prezenta varii surse de informare asupra articolelor publicate, trebuie ținut cont de faptul că Jurnal Paranormal este o revistă de informare în masă asupra unor fenomene situate la frontierele cunoașterii și nu o culegere de referate pentru sesiuni de comunicări științifice1 este o frază de manual para-psiho-pupu, deşi cam lungă pentru o bună lizibilitate. Orice om de bun simţ ar evita să mai frecventeze mediul animat de Vasile Rudan după cele afirmate de acesta mai sus. E, nu este cazul românilor: gogoriţa asteroidică a strâns pe site-ul dlui. ”profesor” (sic!), 18942 vizualizări şi numărătoarea continuă.

 

Update: La data de 30.10.2020, s-au strâns deja 45858 accesări. Proști, dar mulți…