Paranormal

Ceva cam trebuie să dovedești…

(mostră de înțelepciune populară)

 

Ești tânără, frumi și sexoasă? Păi poți fi/ ești inițiată și esoteristă, făi. Dai și tu din buci, din fălci, din labii. Și stai relax, nu ești nici prima și nici ultima, inițiato.

Eram la un târg de carte și familia1 unui tânăr arhitect (prieteni ai unui prieten de-al meu) m-a rugat să le expun revista fiului. O publicație decentă, de arhitectură și urbanism. De-aia am și pus-o acolo, deși în conjunctura aia, speranța de a o vinde era zero. ”Certitudinea” se vindea, pentru că bizonilor trebuie să le dai hrană de ierbivore, nu hrană pentru minte.

 

Bitch Inside

 

La un moment dat, o doamnă foarte impacienată, de la stand, s-a sesizat că pe coperta revistei de arhitectură era ceva cu sexu’ (complet tangențial, și  zero pornografic). Să dispară de pe tarabă promiscuitatea.

Eu sunt băiat cu obraz, dar câteodată mai sar calul. Am întrebat-o pe doamna, cu aparentă naivitate, despre câte ”vedete” nu au ajuns ele vedete pe bază de sex și amantlâcuri și gen. Femeia, care nu era tocmai proastă, a înțeles din scurt și bine ce era de înțeles, a înțeles și că nu ar fi sănătos să se continue discuția cu exemple, a lăsat și logoreea și revista pe tarabă…

Deunăzi, un amic2 care se crede mare ”deztupat” la minte și spiritualitate, mi-a vorbit despre un imens inițiat român. Îl știam mai demult pe inițiatul ăsta bâlbâit, după numele de cod ”Frumușelu’”. Și ce să vezi, ”inițiatul” era el inițit și mare personalitate publică pe la TV doar pentru că o ciocănea bine pe doamna impacientată de sexu’ din revista adusă în vorbă mai sus.

Morala. Dragii mei, stați cuminți și nu mai puneți botul la fel de fel de ipochimeni, că habar n-aveți ”Who’s who” în zona asta. Să nu ziceți că nu v-a zis băiatu’.

 

Disclaimer:

      • Unii retardați ar putea interpreta materialul nostru ca misogin. Complet fals, de vreme ce am menționat, cot la cot și bară la bară, atât târfe feminine, cât și masculine;
      • Da, ați înțeles bine. ”Certitudinea” se referea la gunoiul publicistic al lui Miron Manega!

 

Note: 1Nu-l voi numi pe acest prieten al meu. Știe el cine e. Știe el și cine e tatăl arhitectului: unul dintre geniile matematice ale României. De ce a lăsat ca acest OM și soția sa să fie umiliți de o curviștină pretinsă ”cunoscătoare”, e treaba lui. Deși i-am spus de ”n” ori că astfel de compromisuri îl descalifică!; 2Omul nu ne-a deranjat cu nimic, însă este de datoria noastră să-i limităm delirurile de grandoare. E foarte ușor să apari în emisiuni în care moderatorul e partizan, din motivele arătate mai sus.

(va urma?)