V. Rudan și Luana ȚaraRachel Welsh K001

Atenţionare! +18 ani!

 

Legenda Luanei a fost inspirată de aceste ţâţe:

 

Raquel Welch- Tâţele inspiratoare
Din păcate, tot ce aţi auzit pe acestă temă provine dintr-o ”labă” sublimată în ”legende locale”
de către ”Profesorul” şi ”Cercetătorul” Rudan Vasile! 

 

Zona despre care vom vorbi se întinde pe suprafaţa a 4 (patru) comune din jud. Buzău: Bozioru, Colţi, Gura Teghii şi Brăieşti. Cam acesta ar trebui să fie în mare arealul legendei Luanei. Spunem că ar trebui, pentru că nu este.

Cel mai probabil legenda a fost ”ţesută” în jurul anului 1978 de Rudan Vasile şi – complicii săi – familia Nica din Colţi. Dacă de primul suntem siguri, nu ştim exact ce contribuţie au avut Dumitru şi Viorica (†) Nica în originea legendei; colpoltori locali fiind însă garantat.

Dacă la început ”grupul” Rudan a împrăştiat legenda la centru (revista ”Flacăra”) şi prin mediile culte, fam. Nica s-a ocupat de diseminare la faţa locului (unii săteni şi mai ales turişti). De curând, o ghidă fără atestat (adică ilegalistă), Diana Liana Gavrilă, împuie capul cu această legendă oricui e dispus s-o asculte (sau s-o citească, tipesa fiind şi autoare de carte).

E superfluu de menţionat că nici un etnograf sau vreun batrân al satelor din zonă nu atestă legenda. Singura sursă, un anume Dumitru Toader, care i-ar fi relatat-o lui Rudan (după afirmaţiile acestuia), nu există pe raza celor patru comune [info: Corneliu Ştefan (†) şi Prof. Ilie Mândricel], fiind un personaj inventat în lipsă de altceva.

Lăsăm pe alta dată originea numelui Luana, interpretarea total fantezistă a inginerului Paul Lazăr Tonciulescu şi lovitura de geniu a Vioricăi Nica care – pentru a creşte autenticitatea făcăturii – i-a inventat şi pus în circulaţie variante.

 

P.S.:  De la pudibondul Tissot încoace, am tot auzit peroraţii despre masturbarea bărbaţilor. Nu ar fi mai bine ca aceşti neaveniţi să tacă dracu’ din gură? Întrebăm noi, care ne-am pierdut ani din viaţă pentru a documenta rezultatele unei ”labe” nefinalizate la timpul potrivit!

 

Cititorii acestui articol s-ar putea să fie intesaţi şi de acesta.