OZN

Un salt evolutiv al domeniului OZN și al treilea stadiu de dezvoltare.

S-a pornit de la fabulațiile unor sefiști (autori ratați de SF care s-au hotărât să fure curent și să prezinte ficțiuni ca realități și imaginații ca fapte). Treapta întâi.

Apoi s-a ”cercetat”, fiecare cum a știut sau putut. Cu rezultate întotdeauna dincolo de așteptări, pentru că nu-i așa, dacă nu găsești exact ce voiai, înseamnă că n-ai căutat suficient. Treapta doi.

Apexul e dat de răpiri. Întâi au setat cultural un fenomen din pix, apoi i-au căutat ”dovezi” (mereu circumstanțiale).

”Metodologia” de ”cercetare” a răpirilor le generează: induc experiențe și/sau le deturnează, creând ”realitate”.

Pont 1 Un număr important din așa-numiții abductee aparțin bazinului LGBTQ+. N-ar strica ca cercetătorii români să semneze un protocol de colaborare cu ONG-urile acestei comunități și să cumpere, preventiv, niște vaselină.

Pont 2 ASFAN-R caută cu bale la gură hipnotiști, pentru producerea loco a fenomenului. Nu este nevoie de specializare în hipnoză clinică, sunt bineveniți și circarii, mentaliștii, ș.a.

 

 

Încheiere (?) În spațiile geografice unde promotorii răpirilor corespund regulii 3I (inapți, inepți și inerți), în cazul României, acad. prof. dr. Dan Dezideriu Farcaș, extratereștrii țin OZN-urile parcate și nu fac oamenilor cumsecade nenorociri.