Conspirați(onism)

Prin mijloace SIGINT (interceptarea electronică a comunicaţiilor), specifice, am intrat în posesia unui document1 fulminant. Plecarea unora de pe Jupân provoacă reacţii internaţionale.

Conform comunicatului oficial2, HSFI (Haters Sans Frontieres International Org.) condamnă purtarea deplorabilă a avocatului Mihai Rapcea.

 

Staţie monitorizare radio-trafic

 

Cităm câteva pasaje mai interesante din comunicat:

”Multă vreme, site-ul Rapcea’s Blog a fost în avangarda mişcării noastre. Totul mergea bine şi cei de acolo erau dedicaţi trup şi suflet cauzei. Nu ştim ce l-a apucat pe Mihai să destructureze aşa, dintr-o dată, un mecanism rodat. Erau membri vechi de-ai noştri, plăteau chiar şi cotizaţie … cadre de nădejde. Singura explicaţie este că ura lor a devenit la un moment dat atât de mare, încât au început să se urască şi între ei, nu doar pe alţii. Ceea ce s-a întâmplat la Rapcea’s Blog este un semnal de alarmă pentru întreaga organizaţie”.

 

Note: 1Pamflet! Fiecare este liber să-l raporteze la situaţia reală şi să tragă propriile concluzii; 2Nevoia de a intercepta electronic un comunicat oficial este absurdă, de vreme ce informaţia este destinată publicului larg şi prin urmare nesecretă. Dacă abordaţi această logică, înseamnă cu nu sunteţi familiarizaţi cu Rapcea’s Blog. Acolo, hoax-uri arhi-cunoscute şi demontate de ani de zile sunt prezentate ca ultimele desecretizări ale agendei Ocultei Mondiale.