Paleoastronautica

Consecutiv ”debutului oficial” din 2004 a urmat inevitabila ”identificare”. Onoarea, la nivelul anului 2006 (aici),  îi aparține lui Alexandru Găjgan (zis Andi, zis  prodcomb), membru al Forumului Rufon. Va anunța ASFAN printr-un mail în data de 4 ianuarie 2007 (!), revenind, pentru siguranță, în ziua de 27:

 

 

Partea interesantă din linkul menționat este că toți participanții la discuție (el, un membru ASFAN și un prieten de-al nostru, Andrei Solomon) au distins corect structura, care nu punea de altfel nicio problemă majoră. Cunoscându-l destul de bine pe Gheorghe Cohal (zis George), suntem aproape siguri că știa foarte bine despre ce este vorba și pregătise din timp – după cum vom vedea – Planul B.

A existat și un set de analize făcute la Institutul Național de Fizică și Inginerie Nucleară – ”Horia Hulubei”. Din motive pe care doar le intuim, deși datele se află în Arhiva documentară ASFAN-R de aproape 20 de ani, n-au fost făcute niciodată publice până acum:

 

 

Pentru noi, atât persoana cât și poziționările dlui. Alexandru Găjgan sunt o permanentă sursă debună dispoziție. În 2020, el perora despre ”neputința (celor de la ASFAN-R – n.n.) de a identifica un filtru catalizator” (aici).

După cum lesne se poate observa, obiectul era identificat, cu precizie științifică, de laborator. Însă atât timp cât există public ușor de prostit, care acceptă cu bucurie să fie prostit, ba chiar își achită prosteala pe față cu ”Respect!”, povestea trebuia să continue. Și a continuat!

(va urma)

 

 

  • ”Fagurele” din Buzău, obiect nepământean? (I)
    by
    Unul dintre artefactele ”paleoastronautice” autohtone, misterioase și nu prea, este așa-numitul ”Fagure”. Pe scară largă...
  • ”Fagurele” din Buzău, obiect nepământean? (II)
    by
    Consecutiv ”debutului oficial” din 2004 a urmat inevitabila ”identificare”. Onoarea, la nivelul anului 2006 (aici),...