Paranormal

O organizaţie: Kogaion Secret Travel. Un site-ul de promovare.

Echipa KST este format din cei mai buni specialişti în domeniu care vă pun la dispoziţie călătorii extraordinare pe meleagurile străvechi ale Hiperboreenilor”.

Şi ce specialişti: depășim en passant  fătucele (probabil virgine încă, dacă ne luăm după vârstă) care n-au apucat nici să cunoască viaţa, d-apăi să devină specialiste în ceva. Reţinem însă o duduie mai purie, ”capul răutăţilor”: ”Tamarinda Maassen – Cavaler al Ordinului Cavalerilor Războinici din Agartha şi Ambasadorul Agarthei; Maestrul Învăţător al Străvechii Şcoli de Înţelepciune”.

Femeia-Cavaler (?!?) predă şi învăţătura solomonară în cadrul unei şcoli de iniţiere. De unde cunoaşte ea solomonărie este un mister total: ăia iniţiau doar bărbaţi. Chiar şi materialele etnografice surprind doar indirect existenţa şi practicile solomonarilor, iar existenţa unei ”Cărţi solomonare” este aproape mitică: nimeni nu a afirmat vreodată că ar deţine un exemplar autentic.

 

Tamarinda Maassen

Pe cucoana Tamarinda Maassen o găsiţi şi pe FB. Distracţia e garantată dacă inepţiile acestor trişti sunt tratate în cheie umoristică.

 

Update: De oricâte ori întâlniți folosit ”Kogaion” în locul variantei corecte Kogaionon, mai ales în branding, să știți că e rost de cineva care vrea să pară ce nu e și nu cunoaște. Ocolindu-i, economisiți nervi, timp și bani!

 

 

 • Tamarinda Maassen sau iniţiatul New-Age la porţile nebuniei (I)
  by
  O organizaţie: Kogaion Secret Travel. Un site-ul de promovare. ”Echipa KST este format din cei...
 • Sperietoare ciori K002
  Tamarinda Maassen sau iniţiatul New-Age la porţile nebuniei (II)
  by
  Taina solomonarilor, şamani itineranţi atestaţi istoric şi etnografic pe teritoriul României, a fost în sfârşit...
 • Tamarinda Maassen sau iniţiatul New-Age la porţile nebuniei (III)
  by
  Am un amic care începe să descopere mirat că totuși știu despre ce vorbesc și...

3 comentarii

 1. Turism – publicitate – prezentare
  Daca citesti pana la sfarsit ti se releva si adevarul :
  „Preturi
  – Grup de 5 persoane – 4140 lei/pers – 945 Euro/pers;
  – Grup de 10-15 persoane – 3360 lei/pers – 770 Euro/pers;
  – Grup de 20-30 persoane – 2800 lei/pers – 640 Euro/pers;
  – Grup de 35-45 persoane – 2580 lei/pers – 590 Euro/pers;
  • Supliment pentru cazare Single – 1140 lei/pers – 260 Euro/pers”

  Prezentarea e putin ambigua de genul – noi stim, am vazut si va putem ajuta ducandu-va acolo sa vedeti si voi daca puteti. 😀 😀
  Privit pe ansamblu nu sunt mai rai ca altii.

 2. Orice escroc trebuie să fie suficient de ambiguu pentru a avea succes. Aştia de la KST, vorba ta, nu sunt mai răi ca alţii. Însă duduia bătrânoasă, după citeşti şi episodul II, insistă pe iniţierile de copii (dacă ai răbdare să-i citeşti materialele, vei găsi şi singur asta).

 3. ORGANIZATIA non profit AGARTHA CODE 777 , NU ARE ABSOLUT NICI O LEGATURA CU ACESTA dna , CARE VINDE PE BANI INFORMATII LUATE DE LA NOI (tirca valentin si ceilalti). in anul 2010 aceasta doamna „”””cavalerita”” si „””solomonara „”, m-a contactat sa imi propuna o afacere , mai ales ca ma vazuse la oreste si credea ea ca va face bani frumosi . am refuzat-o elegant spunindu-i ca ADEVARUL DESPRE AGARTHA NU ESTE DE VINZARE . DOAR DE IMPARTASIT SI DE INTELES . DUDUIA NU A FOST MULTUMITA DE RASPUNS SI MAI DEPARTE S-A „”””DESCURCAT „” CU „””TELEVIZIUNEA”” DIN AMERICA A UNEI NEIFORMATE CUM TREBUIE , PE NUME SABATINI , SI DE UNDE SPERA SA FACA CEVA BANUTI . nu stiu ,insa gurile rele spun ca aceasta „””ambasadoare „”, are probleme grave in orasul deva , niste escrocherii , cu bani luati unor naivi carora le spunea atunci ca …….AR FI RAMTHA , FIICA LUI BUDHA . ma rog nu este treaba mea , asta insa va ASIGUR CA ACEASTA ESCROACA NU VA SFIRSI BINE , FIINDCA AGARTHA NU ESTE CEVA CU CARE TICALOSII SA FACA BANI

Comments are closed.