Paranormal

Am un amic care începe să descopere mirat că totuși știu despre ce vorbesc și nu deschid gura nici degeaba, nici aiurea. La un moment dat îmi reproșa că mă leg gratuit de persoane lipsite de importanță (sic!) și că pe undeva aș fi un hater wannabe. Măi, măi, măi…  Partea haioasă e că băiatul ăsta învață în paralel lecțiile naturii la modul agricol: buruienile trebuie smulse devreme, că altfel… Că altfel nu e bine!

Tamarinda Maassen e specia amintită de buruiană. Mai nou, România a dat la export o ”inițiată”. Am terminat stocul de prostituate, hoțomani și olimpici. Acum livrăm ”inițiați”. Pe ea:

 

 

Tamarinda Masseen este originară din România, Cavaler al Ordinului Cavalerilor Războinici din Agartha, Ambasador Agartha pentru Europa, Maestru Învățător al Școlii Antice a Înțelepciunii. A studiat la Universitatea din Nürnberg, a fost profesor de fizică cuantică și predă medicina spațială cuantică prin clinica sa «Shanti Deus». Este, de asemenea, fondatoarea organizației «Consciousness, Energy & Reality»”.

Dacă aveți bani și nervi, sunteți invitați la eveniment (aici).

Sau urmăriți acest clip anterior, de prezentare comedie noir. Dacă vă întrebați cum ar putea arăta Albă ca Zăpada la bătrânețe, ramolită și șulfită, na-o, ia-o:

 

 

Ptiu, țineți-ar piatra umbră la căpătâi!

În rest, rămâne cum am stabilit.

 

 

 • Tamarinda Maassen sau iniţiatul New-Age la porţile nebuniei (I)
  by
  O organizaţie: Kogaion Secret Travel. Un site-ul de promovare. ”Echipa KST este format din cei...
 • Sperietoare ciori K002
  Tamarinda Maassen sau iniţiatul New-Age la porţile nebuniei (II)
  by
  Taina solomonarilor, şamani itineranţi atestaţi istoric şi etnografic pe teritoriul României, a fost în sfârşit...
 • Tamarinda Maassen sau iniţiatul New-Age la porţile nebuniei (III)
  by
  Am un amic care începe să descopere mirat că totuși știu despre ce vorbesc și...