ParanormalSperietoare ciori K002

Taina solomonarilor, şamani itineranţi atestaţi istoric şi etnografic pe teritoriul României, a fost în sfârşit ”pătrunsă”.

Oamenii de ştiinţă au fost luaţi prin surprindere de viziunea luminoasă a unei femei care o ”arde” solomonăreşte prin jud. Hunedoara, o veritabilă iniţiată la Şcoala Zalmoxiană (?!?) a Marilor Preotese (?!?), care predă contra cost o Şcoală de solomonie la Sarmisegetusa Regia, în Valea Tronurilor de Aur (sic!). Respectiva purie, domiciliată în Deva, Ambasadoare a Aghartei şi Cavaler (sic!) al Ordinului Cavalerilor Luptători (sic!) ai Aghartei poate fi găsită pe FB aici.

 

Umplută cu paie și peticită ca o sperietoare de ciori

 

Cucoana, la fel de ofilită la trup ca şi la minte, îi pune într-o reală dificultate atât pe etnografi, cât şi pe fiziologi. Aparent, este vorba de o femeie, dar titlurile indică ori un transexual (solomonarii iniţiau exclusiv bărbaţi; paradoxala ipostază a femeii cavaler, ş.a.), ori o biată impostoare.

Posibila pacientă a unui stabiliment de specialitate (neuro-psihiatrie) este una dintre veritabili ”specialişti” (sic!) ai KST, de asemenea prezenţi pe Facebook.

 

N.B. Dacă ”urechi lungi„ Tamarinda doreşte, putem detalia multiplele afirmaţii aberante pe care le multiplică prosteşte. În acelaşi timp, acest text nu trebuie considerat băşcălie la adresa unei persoane bolnave psihic; tocmai încrederea de care se bucură în KST ne face să credem că ar fi vorba (în ciuda oricăror evidenţe) de o persoană sănătoasă mental.

Noi am fi lăsat-o în plata Domnului pe această fiinţă ”subterană”, dacă nu ar insista cu ”iniţierile de copii”.

 

 

 • Tamarinda Maassen sau iniţiatul New-Age la porţile nebuniei (I)
  by
  O organizaţie: Kogaion Secret Travel. Un site-ul de promovare. ”Echipa KST este format din cei...
 • Sperietoare ciori K002
  Tamarinda Maassen sau iniţiatul New-Age la porţile nebuniei (II)
  by
  Taina solomonarilor, şamani itineranţi atestaţi istoric şi etnografic pe teritoriul României, a fost în sfârşit...
 • Tamarinda Maassen sau iniţiatul New-Age la porţile nebuniei (III)
  by
  Am un amic care începe să descopere mirat că totuși știu despre ce vorbesc și...