J. B.Press Q001

Am primit de la domnul Nicolae Octavian Teodosiu câteva materiale strânse de-a lungul timpului din diverse periodice (în principal ziarul local ”Flamura Prahovei”). Două ne-au atras în mod special atenția:

Articolul lui Drăghici trebuie pus în legătură cu ipotezele asemănătoare lansate de V. Kernbach și mai ales cu originea lor.

Profesorul Cristian Bălan a fost unul dintre liderii Clubului OZN de la Ploiești. În prezent desfășoară o importantă activitate culturală în USA. Articolul său arată că, departe de a fi simple intrări într-un ziar dobrogean, articolele lui Ilie Susai (†) circulau în epocă și stârneau ecouri. Datele și argumentele târgovișteanului se vor regăsi aidoma în ”demonstrațiile” Domnișoarei C(h)ristina de Kogaionon. Hoțul neprins…

 

    • A. Drăghici – ”Construcții ridicate de «uriași»  sau de extratereștrii?”, în ”Flamura Prahovei”, nr. 6495, pg. 6;
    • Cristian Bălan – ”Piramidele egiptene au fost inspirate de «Babele» din Bucegi?”, în ”Flamura Prahovei”, nr. 5543, pg. 6.
(click pe imagini pentru a le vizualiza la rezoluție maximă)

Drăghici

Bălan

 

N.B. Cele două cazuri OZN la care dl. Nicolae Octavian Teodosiu (N.O.T.) a fost martor ocular au fost reprezentate pe repede-nainte și aproape fără nicio analiză preliminară, aici. Ca un copil răzgâiat, ”investigatorul” – deși era conștient de tipul de ”răspuns” al forumiștilor de pe RUFON, răspuns motivat și de anumite ranchiune personale – a preferat să sacrifice reputația martorului pentru a ieși în evidență și  pentru a da ”lecții” unor (foști) apropiați. Aviz celor care-i mai deschid dlui. C.D. ușa și-i mai dau ”Bună ziua”…